Fotelik samochodowy BMW
Fotelik samochodowy BMW
Panowie mam pytanie- miał ktoś kiedyś do czynienia z tymi fotelikami oczywiście nieosobiście
Mam zamiar kupić mojemu pilotowi taki,ale nie wiem jak z wygodą w nim,bo z bezpieczeństwem raczej nie powinno być problemów- Więc ot moje pytanie ktokolwiek coś wie będę wdzięczny za opinie! http://www.redplanet.pl/produkt,700,5,F ... SOFIX.html[/list]

Re: Fotelik samochodowy BMW
Miałem, sprzedałem, mam Recaro i jest o niebo wygodniejsze patrząc na zachowanie mojej małej.
Dzieki za podpowiedź i proszę innych choć pewnie niewielu was tutaj
Tak na pierwszy rzut oka właśnie nie wydaje się zbytnio wygodny ale obrazek to obrazek-
heh to mi klina nabiłeś

Tak na pierwszy rzut oka właśnie nie wydaje się zbytnio wygodny ale obrazek to obrazek-
heh to mi klina nabiłeś

Do końca taką opinią nie można się sugerować. trzeba się po prostu na cos zdecydować . Różnice są niewielkie.
nie wiem jak ten ale mam recaro, do spania niezbyt wygodny bo ma maly kat pochylenia, ale mam wrazenie ze mojemu malemu on odpowiada, ja tez czuje ze jest on w nim w miare bezpieczny 

Sugerując się opinią rypikia zrezygnowałem z bmw kupiłem recaro start 2 myślę że słuszny wybór to fakt ma mały kont nachylenia ale młodemu siedzi się zajebiście jeśli wysunie się końcówkę fotela to akurat stopy sie mu spierajai jest git. ten fotelik moge z czystym sumieniem polecićrypik pisze:Miałem, sprzedałem, mam Recaro i jest o niebo wygodniejsze patrząc na zachowanie mojej małej.
Tylko jest jeden problem teraz cały czas słyszę jedziemy bymką