Fotelik samochodowy BMW

Ogólnie zwiazane z BMW ///M
OLPO

Fotelik samochodowy BMW

Post autor: OLPO » pn cze 07, 2010 16:41

Panowie mam pytanie- miał ktoś kiedyś do czynienia z tymi fotelikami oczywiście nieosobiście :mrgreen: Mam zamiar kupić mojemu pilotowi taki,ale nie wiem jak z wygodą w nim,bo z bezpieczeństwem raczej nie powinno być problemów- Więc ot moje pytanie ktokolwiek coś wie będę wdzięczny za opinie! http://www.redplanet.pl/produkt,700,5,F ... SOFIX.html[/list]

Awatar użytkownika
rypik
Kontakt:

Re: Fotelik samochodowy BMW

Post autor: rypik » pn cze 07, 2010 18:24

Miałem, sprzedałem, mam Recaro i jest o niebo wygodniejsze patrząc na zachowanie mojej małej.

OLPO

Post autor: OLPO » pn cze 07, 2010 18:36

Dzieki za podpowiedź i proszę innych choć pewnie niewielu was tutaj :-D
Tak na pierwszy rzut oka właśnie nie wydaje się zbytnio wygodny ale obrazek to obrazek-
heh to mi klina nabiłeś :roll:

easyrider
Kontakt:

Post autor: easyrider » czw lip 29, 2010 22:31

Do końca taką opinią nie można się sugerować. trzeba się po prostu na cos zdecydować . Różnice są niewielkie.

kosiniak

Post autor: kosiniak » czw lip 29, 2010 22:34

nie wiem jak ten ale mam recaro, do spania niezbyt wygodny bo ma maly kat pochylenia, ale mam wrazenie ze mojemu malemu on odpowiada, ja tez czuje ze jest on w nim w miare bezpieczny :)

OLPO

Post autor: OLPO » pt lip 30, 2010 13:20

rypik pisze:Miałem, sprzedałem, mam Recaro i jest o niebo wygodniejsze patrząc na zachowanie mojej małej.
Sugerując się opinią rypikia zrezygnowałem z bmw kupiłem recaro start 2 myślę że słuszny wybór to fakt ma mały kont nachylenia ale młodemu siedzi się zajebiście jeśli wysunie się końcówkę fotela to akurat stopy sie mu spierajai jest git. ten fotelik moge z czystym sumieniem polecić
Tylko jest jeden problem teraz cały czas słyszę jedziemy bymką :-D

ODPOWIEDZ