ess kit
Re: ess kit
pauldv8 pisze:ktos mial / jechal autem z tym zestawem albo chociaz cos slyszal o wykonaniu?
i co nikt nic? ktos chociaz cos slyszal o modach softu by ESS? czy na tym sie da bezpiecznie jezdzic czy od razu trzeba jechac na strojenie na hamowni?
Na forum syndykatu jest e31 z jakimiś kompresorami pod s62 ale widziałem tylko foto 

- Ghost_Rider
- Kontakt:
Użytkownik napomucen od nas z frum ma E31 z motorownią S62 + ESS, widziałem na żywo, piękny widok 

No Risk, No Fun ....
czytalem tamten temat i wiem, ze po raz pierwszy rozwalilo mu blok. potem juz nie opisal jakie mody blok/glowica zostaly poczynione niestety. jesli masz z nim kontakt to zapytaj prosze.Ghost_Rider pisze:Użytkownik napomucen od nas z frum ma E31 z motorownią S62 + ESS, widziałem na żywo, piękny widok
Nie ma większego sensu, blok bardzo delikatny i praktycznie niedostępny, a w nim zawsze pojawia się usterka przy doładowaniu (ciul jakby to była uszcelka/głowica). Odległości między cylindrami są naprawdę małe, stąd problem przy doładowaniu S62. NA RF był tulejowany silnik na sprzedaż w dobrej monecie przygotowany pod męskie doładowanie.