jednomas do S62
jednomas do S62
uzywal ktos? jakie wrazenia?
Re: jednomas do S62
Wczoraj rozmawiałem z mechanikiem który klientowi montował jednomas do m5. Chłopaki mają pojęcie bo oprócz napraw zwykłych aut szykują też auta do driftu. Podobno dół jest jeszcze mocniejszy niż seria ale to chyba można było się domyślić, po odpuszczeniu gazu i ponownym depnięciu pedału auto odrazu reaguje a tylne koła chcą wyprzedzać przednie 

ze jest in plus jesli chodzi o osiagi to wiem;-) zastanawiaja mnie ewentualnie drgania przenoszone na budę oraz czy panewki główne nie dostaną po dupie od jednomasy...tylko to mnie martwi ;-)Koko pisze:Wczoraj rozmawiałem z mechanikiem który klientowi montował jednomas do m5. Chłopaki mają pojęcie bo oprócz napraw zwykłych aut szykują też auta do driftu. Podobno dół jest jeszcze mocniejszy niż seria ale to chyba można było się domyślić, po odpuszczeniu gazu i ponownym depnięciu pedału auto odrazu reaguje a tylne koła chcą wyprzedzać przednie
Drgania podobno nie sa żadne wyczuwalne - robili gosciowi auto na codzień co do zuzycia panewek to chyba sie nie wypowiedzą nlbo za krótko by oceniać ;-)