Sprzedam Bmw m5 e60
Re: Sprzedam Bmw m5 e60
Panie zaspy soooo
Widziałem słyszałem fajnie ze silnik chodzi cicho żadnych problemów z vanosem płynie i równo a środek hmm jak bym nie widział licznika strzelał bym że ma z 50 tys najechane praktycznie nówka ;-)
To czemu nie kupileś?
Eh nie każdego stać by mieć dwie ///M w garażu ale może kiedyś się dorobie
niedaleko mieszkam więc miałem okazję zobaczyć ;-)

-
- Auto: E39M5 E60M5 E93 335i E39 V8
Gdybym sprzedał swoją to myślał bym na tą e60 bardzo poważnie ! Moze i to sie stanie za kilka dni bo " kupcy " są zobaczymy czy nie słomiane 

Nie ma problemu jak coś to zapraszam Mka ma się dobrze użytkuje ją cały czas.
-
- Auto: E39M5 E60M5 E93 335i E39 V8
z dnia na dzień coraz ładniejsza , mam małe podejrzenie ze zajmujesz sie detalingiem 

Dokładnie tak jak mówisz zajmuje się....
Jak bym nie kupił obecnej M to pewnie już byś się swojej pozbył 
Ale kto wie co przyniosą najbliższe tygodnie

Ale kto wie co przyniosą najbliższe tygodnie

Chciałbym sobie zostawić ją powiem szczerze ale na dwie nie mogę sobie pozwolić poprostu mam jeszcze inne wydatki.... Jak m3 skończy się przekładać wystawię ją też na sprzedaż i które się sprzeda pierwsze to się okaże na pewno jedną sobie zostawię musi być ///M w garażu.
M5 mam akurat naprawdę z przypadku....Ale to dla osób zainteresowanych zakupem opowiem.
Pozdrawiam i zapraszam do oglądania.
M5 mam akurat naprawdę z przypadku....Ale to dla osób zainteresowanych zakupem opowiem.
Pozdrawiam i zapraszam do oglądania.
Standard miałem to samoOLSZI pisze:Najlepsze jest to że codziennie dzwoni po kilka osób o auto rozmowy po pół godziny i to co najlepsze targowanie ceny i już wszyscy jadą a dojechać nie mogą hehehe.....
Nie rozumiem tego....
Po co dzwonić umawiać się jak itak dojechać nie można...

HRT
Mka nadal aktualna nie ma parcia ze sprzedażą więc proszę się nie targować o cenę nie mam noża na gardle auto użytkuje na co dzień ma się bardzo dobrze jak ktoś szuka pewnego fajnego m5 to zapraszam.
Jeśli będzie konkretna osoba to cenę ustalimy na miejscu... Piszę to bo dużo osób dzwoni i od razu czy oddam za 75 itp nie nie oddam nie jest to okazja...
Konkretnych kupców zapraszam a dogadamy się na pewno.
Pozdrawiam
Jeśli będzie konkretna osoba to cenę ustalimy na miejscu... Piszę to bo dużo osób dzwoni i od razu czy oddam za 75 itp nie nie oddam nie jest to okazja...
Konkretnych kupców zapraszam a dogadamy się na pewno.
Pozdrawiam
M5 sprzedane kupił kolega z forum myślę że się pochwali zakupem.
- szymon0499
- Auto: E60 M5-F10 M5
Mamy taka nadzieje ze się pochwali z wrażeń jazdy