listwy
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
listwy
mam pytanko bo może miał ktoś z tym do czynienia
mianowicie mam chrapkę zakupić komplet nowych listew bocznych do mojej ///M ,ale jest możliwość zakupienia od razu całego kompletu jako doposażenie
https://pl.bmwautoparts.net/pl/katalog/ ... 93/0/0/0/0" onclick="window.open(this.href);return false; gdzie cena jest atrakcyjniejsza niż kupując każdą osobno
moje pytanie to co zawiera taki zestaw, głównie czy jest z oznaczeniem (emblematem) i jakim, spinki czy może same listwy
mianowicie mam chrapkę zakupić komplet nowych listew bocznych do mojej ///M ,ale jest możliwość zakupienia od razu całego kompletu jako doposażenie
https://pl.bmwautoparts.net/pl/katalog/ ... 93/0/0/0/0" onclick="window.open(this.href);return false; gdzie cena jest atrakcyjniejsza niż kupując każdą osobno
moje pytanie to co zawiera taki zestaw, głównie czy jest z oznaczeniem (emblematem) i jakim, spinki czy może same listwy
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Re: listwy
Napis mozna wymienic i jest to tanie. To jest cena za zestaw na prawa i lewa strone?
- listek
- Kontakt:
to jest komplet z błotnikami, że napis można zmienić to ja wiem tylko czy on jest w komplecie i ewentualnie jaki, bo jak ///M to kicha a jak ///M3 to ok
a czy tanio: komplet znaczków ///M3 320pln
a czy tanio: komplet znaczków ///M3 320pln
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Mam znaczki z M3 GT do sprzedania jakby ktos chcial
oryginalne nie chamy z allegro.

oryginalne nie chamy z allegro.
- listek
- Kontakt:
http://allegro.pl/show_item.php?item=58 ... d00be2ff62" onclick="window.open(this.href);return false;
to jest coś takiego, napisałem do gościa pytanko czy są takie też z ///M3 ale mnie chyba olał
to jest coś takiego, napisałem do gościa pytanko czy są takie też z ///M3 ale mnie chyba olał
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Dawid , to sa te same listwy, tylko roznia sie znaczkami. Przeloz sobie znaczki ze starych listew badz kup uzywane znaczki.listek pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=58 ... d00be2ff62
Ja wlasnie tak zrobilem.
A ten sklep sprawdzony? Ten z pierwszego posta? Bo potrzebuje kilku rzeczy i listwy tez chetnie klikne. Jak sprawdzony listek, a Tobie sie nie spieszy to Ci moge powiedziec co przyszlo.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- e39540
- Auto: E60 M5 LCI; E61 520d LCI
To z jakiegoś litweskiego ASO idzie, zamawiałem około rok temu przegub między wałem i dyfrem do M5 i doszedł bez zastrzeżeń
- listek
- Kontakt:
nie spieszy się, tak naprawdę to będę potrzebował na wiosnę dopieroBombel pisze:A ten sklep sprawdzony? Ten z pierwszego posta? Bo potrzebuje kilku rzeczy i listwy tez chetnie klikne. Jak sprawdzony listek, a Tobie sie nie spieszy to Ci moge powiedziec co przyszlo.
ja wiem że to są te same listwy ale znaczków nie przełożę bo ja mam w ori wersję bez oznaczenia a chce takie mieć bo mi się podoba, a kupić ładne używki ciężko, po za tym co nowe to nowePawel_M3GT pisze:Dawid , to sa te same listwy, tylko roznia sie znaczkami. Przeloz sobie znaczki ze starych listew badz kup uzywane znaczki.Ja wlasnie tak zrobilem.
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Ja również nie mam zastrzeżeń co do litewskiego bmwautoparts.net. Części zawsze były ok. Raz nawet pomyliłem numery i zamówiłem węże od wspomagania do angola. Bez problemu wymienili mi później na właściwe.