To jest właśnie on.Pawel pisze:Może tu: http://www.ochronalakieru.pl/SyTy pisze: 3. nie mam narzedzi, produktów ani czasu, szukam miejsca gdzie wstawie rano i wieczorem odbiore świeżutkie auto
Poprawa kondycji lakieru w Twoim ///M
Re: Poprawa kondycji lakieru w Twoim ///M
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
ok, niezajarzyłem, myślałem że masz jeszcze kogoś innego poza wymienionymi
No Fear - No Fun!
ok, wg mnie najkorzystniejszą forme usługi proponuje SNB z Żyrardowa, dlaczego?

1. koszt 1000 PLN w SNB (+vat jeśli ktoś potrzebuje fakture) versus 2200 PLN Ochronalakieru.pl
2. forma w obu przypadkach niemalże identyczna - nadwozie, wnetrze, komora silnika, felgi, szyby, lampy
3. po efekcie końcowym jaki jest osiągany nie jestem w stanie wyraźnie wskazać którzy są lepsi, w obu przypadkach otrzymujemy "nowe" auta
4. w obu przypadkach usługa trwa 1-2 dni w zależności od kondycji auta
W obu przypadkach nie przyjma nas od ręki, trzeba sie umawiać na tydzień do dwóch tygodni do przodu.
Wstępnie rozmawiałem z SNB na temat rabatów, możemy otrzymać od tej kwoty 10% zniżki przy deklaracji 10 aut od nas na hasło np. "mforum" + wpłata zaliczki, jeśli nie ma zaliczki wtedy forma rabatu jaką proponują to 11 auto w "gratisie" wiec wydaje mi sie ze w takiej formie nie jest to do zrobienia.
Bede jechał na początku maja umawiać sie ze swoimi autami wiec jak ktos z was wyraza chec to zapraszam, bedzie latwie gadać o upustach

1. koszt 1000 PLN w SNB (+vat jeśli ktoś potrzebuje fakture) versus 2200 PLN Ochronalakieru.pl
2. forma w obu przypadkach niemalże identyczna - nadwozie, wnetrze, komora silnika, felgi, szyby, lampy
3. po efekcie końcowym jaki jest osiągany nie jestem w stanie wyraźnie wskazać którzy są lepsi, w obu przypadkach otrzymujemy "nowe" auta
4. w obu przypadkach usługa trwa 1-2 dni w zależności od kondycji auta
W obu przypadkach nie przyjma nas od ręki, trzeba sie umawiać na tydzień do dwóch tygodni do przodu.
Wstępnie rozmawiałem z SNB na temat rabatów, możemy otrzymać od tej kwoty 10% zniżki przy deklaracji 10 aut od nas na hasło np. "mforum" + wpłata zaliczki, jeśli nie ma zaliczki wtedy forma rabatu jaką proponują to 11 auto w "gratisie" wiec wydaje mi sie ze w takiej formie nie jest to do zrobienia.
Bede jechał na początku maja umawiać sie ze swoimi autami wiec jak ktos z was wyraza chec to zapraszam, bedzie latwie gadać o upustach
No Fear - No Fun!
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Sorry za odgrzebanie tematu - ale czy udalo sie zfinalizowac taki zabieg ??? Jesli tak to jak oeceniacie efekty ?
Osiągany efekt na prawde jest imponujący, ale:
- jeśli lakier jest jednorodny na całym aucie (nie były malowane pojedyńcze elementy),
- nie ma głębokich rys do gołej blachy
w moim przypadku mijało się to z celem ponieważ przed sezonem robiłem zaprawki, były lakierowane części elementów wybiurczo+na przejście z czego nie jestem zadowolony i najprawdopodobniej bede lakierował całą po tym albo następnym sezonie.
Skorzystałem z usługi prania wnetrza ale szału ni ma.
- jeśli lakier jest jednorodny na całym aucie (nie były malowane pojedyńcze elementy),
- nie ma głębokich rys do gołej blachy
w moim przypadku mijało się to z celem ponieważ przed sezonem robiłem zaprawki, były lakierowane części elementów wybiurczo+na przejście z czego nie jestem zadowolony i najprawdopodobniej bede lakierował całą po tym albo następnym sezonie.
Skorzystałem z usługi prania wnetrza ale szału ni ma.
No Fear - No Fun!
Ale kierwonice dojechali Ci idealnie 

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Oddałem dziś M3 do ochrony lakieru na pakiet "Brand new car" , renowacja + zabezpieczenie lakieru, pranie wnętrza, zabezpieczenie skóry, cyszczenie felg, szyb, uszczelek itp.
Zobaczymy jutro, co z tego wyjdzie.
Zobaczymy jutro, co z tego wyjdzie.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
idealny zabieg na zime 

Heh, w sierpniu sie umawiałem na ten dzień.
Poza tym mam plan schować M do garażu i nie jeździć
Poza tym mam plan schować M do garażu i nie jeździć

Jaka cena jesli mozna ?Idzik pisze:Oddałem dziś M3 do ochrony lakieru na pakiet "Brand new car" , renowacja + zabezpieczenie lakieru, pranie wnętrza, zabezpieczenie skóry, cyszczenie felg, szyb, uszczelek itp.
Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
- michalnowak1234
- Kontakt:
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Kolejny link z tego zakresu. www.meguiars.pl
Oni sami uslug nie oferuja (tylko produkty), ale jest forum gdzie ludzie dziela sie wiedza.
Oni sami uslug nie oferuja (tylko produkty), ale jest forum gdzie ludzie dziela sie wiedza.