M3 e92 biała z Orchowa
M3 e92 biała z Orchowa
Witam,
Przeszukałem ostatnie posty i nie znalazłem tego egzemplarza dlatego pozwolę sobie o niego zapytać
BMW M3 FV23% DKG Drivelogic CARBON Biała PL
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-fv23-dk ... pbGcG.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje pytanie oczywiście dotyczy tego czy ktoś może był i oglądał to M3 lub słyszał cokolwiek o tym aucie.
Napisałem do sprzedawcy o VIN i czekam na odpowiedź
Przy okazji chciałbym zapytać o ceny dobrych egzemplarzy m3 e92 z automatem. Znalazłem kilka postów na ten temat ale sprzed kilku lat i myśle ze mogą być nieadekwatne. Jak to teraz wyglada? Czy do 150k (brutto z FV 23%) znajdę coś rozsądnego?
Pozdrawiam
Paweł
Przeszukałem ostatnie posty i nie znalazłem tego egzemplarza dlatego pozwolę sobie o niego zapytać
BMW M3 FV23% DKG Drivelogic CARBON Biała PL
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-fv23-dk ... pbGcG.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje pytanie oczywiście dotyczy tego czy ktoś może był i oglądał to M3 lub słyszał cokolwiek o tym aucie.
Napisałem do sprzedawcy o VIN i czekam na odpowiedź
Przy okazji chciałbym zapytać o ceny dobrych egzemplarzy m3 e92 z automatem. Znalazłem kilka postów na ten temat ale sprzed kilku lat i myśle ze mogą być nieadekwatne. Jak to teraz wyglada? Czy do 150k (brutto z FV 23%) znajdę coś rozsądnego?
Pozdrawiam
Paweł
Re: M3 e92 biała z Orchowa
Bezwypadkowa raczej nie jest, skoro sprzedający nie zaznaczył tej opcji w ogloszeniu. Poza tym handlarski standard-model 2009, produkcja 2008. Daleko do niej nie mam, może bym nawet tam podjechał ale z czasem krucho...
Ja mam fajną sztukę ;] tyle że manual, ale za to świetny stan i masa dodatków. No i FV ;] Leasing kończe w lipcu i koło 20 będzie do oddania. Jak jesteś zainteresowany daj znać na pw.
e92 M3 FROZEN BLUE- 6MT - BBK - KW ADJUSTABLE SPRINGS - OEM EXHAUST MOD - PERFORMACE ELECTRONIC STEERING WHEEL V2
Niestety 2 warunki muszą być spełnione
1 automat
2 FV23%
1 automat
2 FV23%
Ta emka to auto po leasingowe(czt. z windykacji) z Rajfka.
Kupiona przez handlarza za dużooo mniejsze pieniądze.
Nie jest to auto bezwypadkowe, choć nie mam szczegółowych inf., technicznie średnio zadbane/serwisowane, ale tak już często jest z autami na "siłę" odebranymi od korzystającego
Kupiona przez handlarza za dużooo mniejsze pieniądze.
Nie jest to auto bezwypadkowe, choć nie mam szczegółowych inf., technicznie średnio zadbane/serwisowane, ale tak już często jest z autami na "siłę" odebranymi od korzystającego

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Dokładnie nie dawno stała za 98 do kupienia po leasingu poobcierana, zaniedbana wizualnie nic groźnego ale wyglądała słabo.
Cześć, a co dokładnie znaczy średnio wizualnie? mocne obcierki? rysy? czy była brudna?
To, że handlarz kupił auto za sporo mniej i chce sprzedać za więcej to chyba nie jest dziwna sprawa
?
Ja dostałem od handlarza info, że miała tylko lakierowany tylny błotnik (nie pamiętam który)
Dostałem również VIN - i tu prośba do Was - czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jakąś historię autka po tym numerze? czy muszę z tym iść do BMW?
VIN: WBSWD91070P303794
Dzięki i pozdrawiam
Paweł
To, że handlarz kupił auto za sporo mniej i chce sprzedać za więcej to chyba nie jest dziwna sprawa

Ja dostałem od handlarza info, że miała tylko lakierowany tylny błotnik (nie pamiętam który)
Dostałem również VIN - i tu prośba do Was - czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jakąś historię autka po tym numerze? czy muszę z tym iść do BMW?
VIN: WBSWD91070P303794
Dzięki i pozdrawiam
Paweł
- --==maly==----
Nie pamiętam już dokładnie ale,któryś bok był przytarty obcierka, zderzaki srednio pasowały i były poobijane ogólnie auto brudne i zaniedbane wyglądało.
Teraz przeszło spa i wygląda nieźle trzeba by sprawdzić na żywo co tam faktycznie siędziało. Dziś jakaś promocja cenowa nastąpiła.
Teraz przeszło spa i wygląda nieźle trzeba by sprawdzić na żywo co tam faktycznie siędziało. Dziś jakaś promocja cenowa nastąpiła.
Auto było zaniedbane, zarówno lakierniczo jak i mechanicznie przeca mówimy wyraznie!
Nawet nie wiesz jak ludzie traktują auta, które wiedzą że zostaną im odebrane...
Absolutnie nie mówię, że auto nie warte uwagi/szrot itp, jak jesteś zainteresowany to jedz i oglądaj tu pewnie nikt już nic nie dorzuci.
Stała bardzo krótko, za wyjściowo bdb cenę, coś ok 98tyś brutto!!!
Handlarz kupił i wystwił za prawie 130tys
Teraz promocja ale ma z czego zrzucać
Auto nie jest warte katkiej kasy, na dzień dobry wymagała inwestycji 10 koła.
Nawet nie wiesz jak ludzie traktują auta, które wiedzą że zostaną im odebrane...
Absolutnie nie mówię, że auto nie warte uwagi/szrot itp, jak jesteś zainteresowany to jedz i oglądaj tu pewnie nikt już nic nie dorzuci.
Stała bardzo krótko, za wyjściowo bdb cenę, coś ok 98tyś brutto!!!
Handlarz kupił i wystwił za prawie 130tys

Auto nie jest warte katkiej kasy, na dzień dobry wymagała inwestycji 10 koła.
Itr911 - po czym wnosisz, że auto wymagało wkładu 10 tysięcy?
Oglądałeś może na żywo czy są rzecz po których można poznać, ze auto wymaga nakładów finansowych na dzień dobry?
Oglądałeś może na żywo czy są rzecz po których można poznać, ze auto wymaga nakładów finansowych na dzień dobry?
Co to za pytania? W M3 E92 heble komplet i opony i już jest ca. 10K...jeśli tak się Tobie podoba to jedź i sam obadaj na miejscu.
Przepraszam za OT.
Byntas, zakupiłeś coś?
W sobotę 20.06 będę wracał z track day, z Poz, zajadę gdybyś był na miejscu.
Byntas, zakupiłeś coś?

W sobotę 20.06 będę wracał z track day, z Poz, zajadę gdybyś był na miejscu.
Niestety jeszcze nic nie kupione. 20.06 też nie ma mnie na miejscu, czego żałuję, bo chętnie obejrzałbym Twoje M5...
Auto ktoś oglądał???
- --==maly==----
Mi w tym aucie jeszcze pare rzeczy nie pasuje.
Samochod ma poliftowy przycisk start/stop, podajniki na kubki, włącznik świateł, zagłówki foteli niby 2009r ale mi się wydawało zawsze,że to było dopiero w autach z poliftowym tyłem a tu całe wnętrze jest z poliftu.
Samochod ma poliftowy przycisk start/stop, podajniki na kubki, włącznik świateł, zagłówki foteli niby 2009r ale mi się wydawało zawsze,że to było dopiero w autach z poliftowym tyłem a tu całe wnętrze jest z poliftu.