Dyferencjał, regeneracja ? [ PROBLEM ]
Dyferencjał, regeneracja ? [ PROBLEM ]
Siemanko, mam problem z mostem a mianowicie mam luzy na jednej z flansz. Oczywiście widać wycieki oleju.
Moje pytania są następujące, gdzie szukać cześci ?
Czy ktoś wie gdzie czymś takim się zajmują ?
Moje pytania są następujące, gdzie szukać cześci ?
Czy ktoś wie gdzie czymś takim się zajmują ?
-
- Auto: E46 m3 2001 EU (engine Lift)
Re: Dyferencjał, regeneracja ? [ PROBLEM ]
Hej,
+48 602 628 382 Tutaj jest nr. Do naprawde dpbrego mechanika jego firma jest od paru pokolen na rynku zajmusie sie skrzyniami i mostami. Emki maja dobrze ogarniete, profesinalana naprawa z gwarancja. Mieszcza sie w pruszczu gdanskim. Wszystkie czesci do e46 m3 czy m5 maja na miejscu (most i skrzynia). Rowniez mogla tobie skrocic most w zaleznosci od potrzeb oczywiscie dajac gwarancje,
Pozdr
+48 602 628 382 Tutaj jest nr. Do naprawde dpbrego mechanika jego firma jest od paru pokolen na rynku zajmusie sie skrzyniami i mostami. Emki maja dobrze ogarniete, profesinalana naprawa z gwarancja. Mieszcza sie w pruszczu gdanskim. Wszystkie czesci do e46 m3 czy m5 maja na miejscu (most i skrzynia). Rowniez mogla tobie skrocic most w zaleznosci od potrzeb oczywiscie dajac gwarancje,
Pozdr
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
W jakim sensie mogą skrócić most? Robią customowe przełożenia? Opowiedz coś więcej.
-
- Auto: E46 m3 2001 EU (engine Lift)
Hej,
Opisał bym Tobie to szczegółowo ale w poście poniżej chłopaki już temat mega rozpracowali
viewtopic.php?f=3&t=3111" onclick="window.open(this.href);return false;
Subiektywnie jestem zdania ,iż nie jest to rozwiązanie dla aut które nie trzymają mocy bardziej zabieg dla osób które jeżdżą na torze
Opisał bym Tobie to szczegółowo ale w poście poniżej chłopaki już temat mega rozpracowali

viewtopic.php?f=3&t=3111" onclick="window.open(this.href);return false;
Subiektywnie jestem zdania ,iż nie jest to rozwiązanie dla aut które nie trzymają mocy bardziej zabieg dla osób które jeżdżą na torze

Zdzwoniłem, gość bardzo ogarniętyStarvedbody pisze:Hej,
Pozdr

Na pewno skorzystam z jego usługi w niedalekiej przyszłości.
Dziękuje za numer i pozdrawiam szerokości

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Dla nas też sporo mostów robił i polecałem ale obecnie nie polecam bo z dwoma sobie nie poradził i był problem z reklamacją a generalnie w moście nie wszystko zostaje zregenerowane tylko to co wygląda słabo.adaskook1 pisze:Starvedbody pisze:Hej,
+48 508798920 Tutaj jest nr. Do naprawde dpbrego mechanika jego firma jest od paru pokolen na rynku zajmusie sie skrzyniami i mostami. Emki maja dobrze ogarniete, profesinalana naprawa z gwarancja. Mieszcza sie w pruszczu gdanskim. Wszystkie czesci do e46 m3 czy m5 maja na miejscu (most i skrzynia). Rowniez mogla tobie skrocic most w zaleznosci od potrzeb oczywiscie dajac gwarancje,
Pozdr
Pierwsza porażka to most z m3 e46 druga gorsza porażka to most z e60 550i gdzie po regeneracji dalej most hałasował i dodatkowo powodował wibracje. Zaklinał się że to na 200% nie most on jest ok kazał wymieniać łożyska kół, podporę itd kolejny 1000zł bez efektu, umawiał się 3 razy na spotkanie żeby ocenić po czym odwoływał w ostatniej chwili, potem most wysłany ponownie na reklamację wrócił ponoć teraz już idealny a dalej były cyrki tylko inne huczenie, gwizdanie itd. Kupiony drugi używany most i problem zniknął. Brak chęci załatwienia sprawy zwrotu samej kwoty za regenerację 2000zl chyba z pół roku a cała operacja kosztowała ponad 4000zł regeneracja, wysyłki, 3x wymiany oleju, wymiana łożysk i podpory wraz z robotą plus zakup drugiego mostu 1000zł to razem 5000zł. Dopiero po mocnym ataku i pół roku czekania i zbywania zgodził się na gratiosową regenerację prostej usterki mostu m3 e46 w gratisie jako rozliczenie za 550i.
Witam, czy ktoś zna kogoś kto się zajmuje regeneracją w okolicach śląska ? Tez mam problem z luźną flanszą.
- wojtasm5
- Auto: E36 M3EVO OE++
- Kontakt:
Ogarniam temat "wahliwej" prawej flanszy e46 i inne modele.
Grzebanie w szperach z dobrym skutkiem.