Kubełki do m3 e36
Kubełki do m3 e36
Panowie muszę kupić na dniach jakieś kubełki. Szukam wygodnych, trwałych foteli do M3 e36. Jakie macie doświadczenie i co możecie mi polecić, za czym się rozglądać? Bimarco, mirco, czy coś innego?
Szukam foteli dla osoby 78 kg 183 cm
Szukam foteli dla osoby 78 kg 183 cm
Re: Kubełki do m3 e36
ja kupilem konig, mam podobne paramtery. Fotele rewelacyjne. Wprawdzie sa to prawie kubelki.
Coś innego ktoś posiada?
Ja mam Bimarco Future. Niestety trzeba je przesunac lekko do srodka bo sie nie mieszcza...
W e36 trzeba pokombinować (odpowiednie mocowanie) żeby fotel był w osi z kierownicą. Mi się Bimarco Futura bez problemu mieścił razem z oryginalnymi boczkami.
Są dosyć obszerne (może nawet za duże na 180cm i 80kg) i głębokie, ale wygodne nawet w trasie. Zdarza mi się też na codzień jeździć po mieście i nawet wsiadanie/wysiadanie nie jest uciążliwe po chwili przyzwyczajenia.
Są dosyć obszerne (może nawet za duże na 180cm i 80kg) i głębokie, ale wygodne nawet w trasie. Zdarza mi się też na codzień jeździć po mieście i nawet wsiadanie/wysiadanie nie jest uciążliwe po chwili przyzwyczajenia.
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
To znaczy ze macie kubełek na wprost kierownicy? Hmm jeśli tak to super bo ori w e36 fotel nie jest ustawiony na wprost tylko lekko z boku.
Idealnie nie jest, ale w porównaniu do jakichś standardowych mocowań udało się trochę poprawić sytuację 

A jakie konkretnie mocowania polecacie i jak z ich regulacją?
Mi podstawy do których przykrecone zostały standardowe mocowania "wystrugal' Mechanik więc nie podpowiem. Mam bez regulacji bo tylko ja tym autem jeżdżę.
Bartus mozesz mi podesłać fotki tych mocować?
Będę najprawdopodobniej w tym tygodniu to rozkładał żeby przygotować auto do klatki to zrobię.