Podrowienia, Michał

Będę trzymał kciuki. Ja mojej wytłumaczyłem, że jak się powiedziało "A" to trzeba powiedzieć "B"...Sławko pisze:Hiobie natknąłeś mnie. Miłym zaskoczeniem jest cena zestawu, sprawdziłem w UE koszt jest zbliżony. Pozostaje przekonać żonę...
Zobacz ten filmik:tony_rider pisze:to auto jest zarejestrowane w dwóch krajach czy jak? Pytam z ciekawości
![]()
Zawsze jest dobrze poznać opinie innych ludzi, ale z opiniami już tak jest, że każdy ma swoją, a tymczasem liczy się tylko to, co ja odczuwam. Zwłaszcza, gdy się ma tyle lat, co ja mam. Gdy czlowiek jest nastolatkiem, bardzo chce być "akceptowalny i akceptowany" przez rówieśników i wtedy naprawdę ciężko zdobyć się na "inność", która nie jest modna, czy podziwiana przez rpdpwisko rówieśników, ale ja już mam takie uwarónkowania i ograniczenia w tak zwanym "głębokim poważaniu". Dla mnie ważne jest tylko to, że ilekroć widzę ten samochód, pojawia się na mojej twwarzy szeroki uśmiech.Konrad95x pisze:Twoje auto ma sTyL. Wydaje mi się ,że niektórzy się zachęcają Cię do dobierania z szablonu? Katalog felg: "pasujące do srebrnej E90 -BBS CHR" itd,itp. a wg mnie! ...jak najbardziej niepasujące - pasują!