[??.??.2012] DNND 03
Re: [??.??.2012] DNND 03
fotki super, fotograf 1 klasa 

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Jakby ktoś chciał któreś ze zdjęć w pełnej rozdzielczości to mówić. Niebawem pewnie pojawi się kilka obrobionych fotek 

Witajcie.
Zdjęcia super. Musimy częściej się spotykać chociażby na takie krótkie pojeżdżawki ale ja już dsc nie wyłączam
Filmik z przejazdu mam wrzucić na youtube czy jakoś inaczej tutaj na forum, chociaż nie wiem czy jest się czym chwalić
Ale obiecałem, że się pośmiejemy i dotrzymałem słowa
Dokładki już zamówione nowe przy okazji może wpadnie klapa CSL
Pozdro
Zdjęcia super. Musimy częściej się spotykać chociażby na takie krótkie pojeżdżawki ale ja już dsc nie wyłączam

Filmik z przejazdu mam wrzucić na youtube czy jakoś inaczej tutaj na forum, chociaż nie wiem czy jest się czym chwalić

Ale obiecałem, że się pośmiejemy i dotrzymałem słowa

Dokładki już zamówione nowe przy okazji może wpadnie klapa CSL

Pozdro
M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach
juz nie mozemy sie doczekac:D najlepiej na jakis prywatny serwer zeby Venom nie dostal drugiego mandatu na podstawie filmiku za zapierdalanie 

- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Dokładnie to samo powiedziałem Jurkowi na zakończenie DNND. Mieszkamy na tyle blisko od siebie, że spotkanie się raz w miesiącu, przejechanie jakiejś krótkiej traski nie powinno stanowić jakiegoś większego problemu.Tomcio pisze: Musimy częściej się spotykać chociażby na takie krótkie pojeżdżawki
Film wrzucaj na YT bez cudowania, na forum jako tako nie wrzucisz.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Gdzie ten film 

Witam. Kilka obrobionych zdjęć z dnnd znajdziecie pod tym adresem: http://kamilaes.blogspot.com/2012/06/du ... 62012.html
Bardzo miło było z niektórymi spotkać się ponownie, a innych poznać. Mam nadzieję, że niedługo to powtórzymy i obędzie się bez zbędnych stresów.
Co do zdjęć to póki co początki, a udane ujęcia z dnnd wreszcie zmobilizowały mnie do założenia bloga. Mam nadzieję, że się nie gniewacie z powodu umieszczenia tych zdjęć.
Jeszcze jedno.. Zależy mi żeby się w tej kwestii trochę rozwinąć, więc jeśli ktoś z was miałby czas i ochotę to moglibyśmy zrobić małą sesję w lepszym plenerze (niż parking pod Auchan). Ja mam sprzęt i checi, a wy macie piękne samochody. Dogadamy się?
W razie czego proszę o kontakt poprzez PW, bloga, gg, czy maila.
BTW, też czekam na film
Bardzo miło było z niektórymi spotkać się ponownie, a innych poznać. Mam nadzieję, że niedługo to powtórzymy i obędzie się bez zbędnych stresów.
Co do zdjęć to póki co początki, a udane ujęcia z dnnd wreszcie zmobilizowały mnie do założenia bloga. Mam nadzieję, że się nie gniewacie z powodu umieszczenia tych zdjęć.
Jeszcze jedno.. Zależy mi żeby się w tej kwestii trochę rozwinąć, więc jeśli ktoś z was miałby czas i ochotę to moglibyśmy zrobić małą sesję w lepszym plenerze (niż parking pod Auchan). Ja mam sprzęt i checi, a wy macie piękne samochody. Dogadamy się?

BTW, też czekam na film

Ja się pytam gdzie ten film