zaciski brembo z siodemki e38
zaciski brembo z siodemki e38
No wlasnie takie kupilem plus tarcze 325mm od e46. Mialo byc ladnie i pieknie a tu inny rozstaw uszu na zaciskach. Czy zna ktos jakiegos rzezbiarza ktory dysponuje czasem i mi zrobi adaptery?
Czy sa jeszcze jakies zaciski czterotloczkowe na rynku ktore podejda pod e36 z tarczami 325 za rozsadna cene?
Czy sa jeszcze jakies zaciski czterotloczkowe na rynku ktore podejda pod e36 z tarczami 325 za rozsadna cene?
Re: zaciski brembo z siodemki e38
Bo Cie ktos w wala zrobil i nie te brembo kupiles. Brembo ktore pasuja rozstawem byly tylko w e31 v8...
i bardzo ciezko je dostac a jak juz sie pojawia to cena nie jest niska - jezeli jeszcze trzeba je regenerowac to juz zblizamy sie do jakiegos firmowego zestawu dedykowanego 

W sumie to sam sie w wala zrobilem bo nie przeczytalem opisu tylko kupowalem z polecenia i myslalem ze beda pasowac. Pozniej dopiero zaczalem temat przerabiac no i co sie okazalo ze na allegro sa tylko Brembo do e38. Znalazlem jeden zestaw do kupienia od E31 za 1000USD, ponoc zregenerowane 10tys temu. Tylko teraz pytanie czy te Brembo od E31 podejda z tarczami 325mm z M3 e46?
chyba na turbobmw jest obszerny watek na ten temat, wspominane byly brembo z pug406 coupe i alfy 156 chyba, poszukaj tam na forum. Nie mowie ze podchodzily p&p, ale chyba o wiele latwiej bylo dorobic jarzma

tamten temat byl o zwyklych zwrotnicach a te z M3 sie roznia od E36 nie ///M
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Jeżeli wielotłok z Alfy to warto napisać, że nie tylko ze 156, ale ze 147 GTA i 156 GTA (tylko wersja GTA miała wielotłoczkowe zaciski).Broder pisze:chyba na turbobmw jest obszerny watek na ten temat, wspominane byly brembo z pug406 coupe i alfy 156
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2012 16:36 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Aluminiowe zaciski czterotłoczkowe z E31 wraz z tarczami M3 E46 podchodzą na 100% do zwrotnic M3. Mam taki zestaw, zakładałem go wczesniej i pasuje p&p tylko, że ET felg mi nie podchodzi i na chwilę obecną leży wszystko.
ostatnio w m3 zyszczynskiego jezdzi w gsmp i wpp zmieniali hamulce bo brakowalo najpierw po ori z m3 byl jakis zestaw 4 tloczkowy z bmw pewnie taki o ktorym mowa a na limanowej widizalem juz jakis konkretny zestaw z prawdziwego zdarzenia wiec chyba ten hebel 4 tloczkowy z bmw i tarcza 325 nie sa takie super
S50B30