REJESTR M5 E34
Re: REJESTR M5 E34
Cos link mi nie dziala
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Zmienilem link, teraz powinno dzialac. Trzeba go sciagnac na dysk i otworzyc u siebie. Tam jest tylko tabela, mysle ze bardziej jest to przejrzyste, bo tutaj w watku zrobil sie balagan.
Mozliwe ze zrobie na mojej stronie ten rejestr, jakos tak zeby to bylo ladnie rozwiazane. Musze nad tym pomyslec.
Mozliwe ze zrobie na mojej stronie ten rejestr, jakos tak zeby to bylo ladnie rozwiazane. Musze nad tym pomyslec.
Venom,
ale w tabeli są stare dane mojego auta, pozycja 77
- nr rej:
jest: GD 0876N
powinno być: WPR 04499
- info
jest: na sprzedaz na mobile.de
powinno być:
- nr rej:
- info
powinno być:

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Dzieki, troche trace kontrole nad tym wszystkim. Musze w wolnym czasie nad tym posiedziec i doprowadzic to do stanu aktualnego.Piast pisze:Venom,
- nr rej:
- info
powinno być:
Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Koledzy,
Udało mi się zrobić update rejestru - przybyło kilka sztuk.
Poza tym postanowiłem zmienić nieco koncepcję jego i przeniosłem go w miejsce, gdzie będzie zawsze aktualny (aktualizowany na podstawie info zbieranych tutaj i poza forum). Myślę, że w ten sposób będzie to bardziej przejrzyste i łatwiejsze w przeglądaniu.
Zachęcam Was do dalszego aktywnego uczestnictwa w poszukiwaniach
http://www.m5e34.pl/index.php?idm=26
P.S. Rozmyślałem też ostatnio o bezpieczeństwie (dyskutowałem z kolegą Kris///), że przez taki rejestr, potencjalny złoczyńca może mieć dostęp do niepożądanych danych typu lokalizacja pojazdu itd. Co o tym sądzicie? Czy to jest wg Was bezpieczne ?
Udało mi się zrobić update rejestru - przybyło kilka sztuk.
Poza tym postanowiłem zmienić nieco koncepcję jego i przeniosłem go w miejsce, gdzie będzie zawsze aktualny (aktualizowany na podstawie info zbieranych tutaj i poza forum). Myślę, że w ten sposób będzie to bardziej przejrzyste i łatwiejsze w przeglądaniu.
Zachęcam Was do dalszego aktywnego uczestnictwa w poszukiwaniach

http://www.m5e34.pl/index.php?idm=26
P.S. Rozmyślałem też ostatnio o bezpieczeństwie (dyskutowałem z kolegą Kris///), że przez taki rejestr, potencjalny złoczyńca może mieć dostęp do niepożądanych danych typu lokalizacja pojazdu itd. Co o tym sądzicie? Czy to jest wg Was bezpieczne ?
Wedlug mnie nie jest to bezpieczne, zakryj vin i tabliceVenom pisze:P.S. Rozmyślałem też ostatnio o bezpieczeństwie (dyskutowałem z kolegą Kris///), że przez taki rejestr, potencjalny złoczyńca może mieć dostęp do niepożądanych danych typu lokalizacja pojazdu itd. Co o tym sądzicie? Czy to jest wg Was bezpieczne ?
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Dzięki za opinię. Niestety to jest często jedyny ślad, po którym można zidentyfikować dane auto, więc trudno mi to zakrywać. Poza tym myślę, że te auta nie są aż tyle warte, żeby komuś chciało się je w ten sposób kraść, czy niszczyć.Beny pisze:Wedlug mnie nie jest to bezpieczne, zakryj vin i tabliceVenom pisze:P.S. Rozmyślałem też ostatnio o bezpieczeństwie (dyskutowałem z kolegą Kris///), że przez taki rejestr, potencjalny złoczyńca może mieć dostęp do niepożądanych danych typu lokalizacja pojazdu itd. Co o tym sądzicie? Czy to jest wg Was bezpieczne ?
Jakie Wy widzicie zagrożenia?
Ja nie widzę żadnych. Wiele nowych aut ma vin na wierzchu, a numer rejestracyjny widać z daleka.
tez uwazam ze nr rej i vin to zadne zagrorzenie, co drugie ogloszenie na allegro ma u siebie te dane dodatkowo tez czesto gesto adresy. jedynie mozesz ograniczyc lokalizacje do kraju
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Dzięki za opinie. Lokalizację zostawię tak jak jest. To i tak minimalna ilość danych aby jakoś rozsądnie lokalizować te auta.
Jestem za tym zeby numery rejestracyjne byly anonimowe.m5 e34 jest malo czesci jeszcze mniej a ich ceny czasem szokuja.idealny kasek dla konesera cudzej wlasnosci.jak szukaja konkretnego modelu napewno zajrza tez do galeri.tyle ode mnie .pozdro
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Tylko co można przez te numery rejestracyjne osiągnąć? Jeśli sobie życzysz to oczywiście mogę zakryć Twojekris/// pisze:Jestem za tym zeby numery rejestracyjne byly anonimowe.m5 e34 jest malo czesci jeszcze mniej a ich ceny czasem szokuja.idealny kasek dla konesera cudzej wlasnosci.jak szukaja konkretnego modelu napewno zajrza tez do galeri.tyle ode mnie .pozdro

Jerzy wchodzi gosciu do galeri i numery ma jak na dloni i wie jaki model i silnik tak?niekazdy jest fan m5 i odrozni m5 od zwyklej 520 itd
Numer 74 powraca w Gryficach
WBSHD91040BK03688
http://otomoto.pl/bmw-m5-mega-mega-okaz ... 07244.html
Ciut informacji o niej - http://forums.bimmerforums.com/forum/ar ... 96284.html
WBSHD91040BK03688
http://otomoto.pl/bmw-m5-mega-mega-okaz ... 07244.html
Ciut informacji o niej - http://forums.bimmerforums.com/forum/ar ... 96284.html
Dzisiaj widziałem M5 Touringa, nie wiem czy jest w rejestrze.
Grafitowy, rejestracje zaczynały się na SK.
Grafitowy, rejestracje zaczynały się na SK.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2