MaRoS's E46 M3
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: MaRoS's E46 M3
Fotele były już z szynami także nic nie musiałem kombinować... poprostu wyjąć stare i włożyć nowe. Regulacja to tylko przód tył, ale pozycja jest ok pasuje mi taka
No i można podnieść fotel, żeby ktoś mógł do tyłu się zapakować, ale podnoosi się bardzo niewiele także będzie trzeba się gimnastykować...

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
zajebiste....
tez takie chcem...

tez takie chcem...
Swietne te kubly! Teraz to juz wiecej z CSL'a niz zwyklej M3.
Ale ciekawe, ze wlasciwie przy braku regulacji mozna znalezc wygodna pozycje na tych fotelach. I to pewnie wiekszosci by one pasowaly.
P.S. A co zrobiles z ori fotelami?
Chetnie bym sobie takie sprawil, ale raczej w przyszlym sezonie, bo teraz mam za duzo kosztow zwiazanych z silnikiem i masa innych dupereli. Te "M-pakietowskie" prawie wcale nie trzymaja na boki. Jezdzilem kiedys E39 ze sportowymi fotelami i trzymaly tak ciasno, ze ledwo mozna bylo oddech zlapac, a te w Coupecie to jakies "qui pro quo".
Ale ciekawe, ze wlasciwie przy braku regulacji mozna znalezc wygodna pozycje na tych fotelach. I to pewnie wiekszosci by one pasowaly.
P.S. A co zrobiles z ori fotelami?
Chetnie bym sobie takie sprawil, ale raczej w przyszlym sezonie, bo teraz mam za duzo kosztow zwiazanych z silnikiem i masa innych dupereli. Te "M-pakietowskie" prawie wcale nie trzymaja na boki. Jezdzilem kiedys E39 ze sportowymi fotelami i trzymaly tak ciasno, ze ledwo mozna bylo oddech zlapac, a te w Coupecie to jakies "qui pro quo".

- Maros
- Kontakt:
Oj wydaje mi się, że nie każdemu to by pasowało... w sumie to nie jestem do końca pewien czy mi będzie pasowało bo narazie to w nich może 20 km zrobiłem
Wszystko wyjdzie w praniu.
Co do ori foteli to mam je w garażu, ale nie będę ich sprzedawać... tak jak ze wszystkimi innymi częściami trzymam je, żeby w przypadku odsprzedaży wrócić do serii

Co do ori foteli to mam je w garażu, ale nie będę ich sprzedawać... tak jak ze wszystkimi innymi częściami trzymam je, żeby w przypadku odsprzedaży wrócić do serii
Podejrzewam, ze po najblizszym Track Day'u juz nie bedziesz mial watpliwosci.
Ciekaw jestem opinii.
Pozdr.
Ciekaw jestem opinii.
Pozdr.
- Maros
- Kontakt:
Trochę wczoraj i dzisiaj pojeździłem i mogę już wyrazić swoją opinię
Fotele są bardzo wygodne, ale... przez moją krzywizne kręgosłupa odczuwam lekki dyskomfort jak jeden z kręgów obija się o bądz co bądz twardy fotel. Ale podejżewam, że to kwestia przyzwyczajenia.
Co do trzymania to największą różnice czuć w zakrętach w dolnej części ciała. Ori fotele dupska i ud prawie wogóle nie trzymały a jedynie plecy jak się mocno napompowało boczki. Tutaj trzymanie jest naprawde dobre, ale mogłoby być jeszcze lepsze zwłaszcza pleców. Wogóle fotel mógłby być troche głębszy. Ale ogólnie jest bardzo wporządku i imo wygląda świetnie

Fotele są bardzo wygodne, ale... przez moją krzywizne kręgosłupa odczuwam lekki dyskomfort jak jeden z kręgów obija się o bądz co bądz twardy fotel. Ale podejżewam, że to kwestia przyzwyczajenia.
Co do trzymania to największą różnice czuć w zakrętach w dolnej części ciała. Ori fotele dupska i ud prawie wogóle nie trzymały a jedynie plecy jak się mocno napompowało boczki. Tutaj trzymanie jest naprawde dobre, ale mogłoby być jeszcze lepsze zwłaszcza pleców. Wogóle fotel mógłby być troche głębszy. Ale ogólnie jest bardzo wporządku i imo wygląda świetnie

Nie wiem czemu ale byłem przekonany że te kubły z CSL mają otwory na szelki... IMO Powinny. Wyglądają super, muszę w nich posiedzieć troszkę

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
Przymierzyłem się, faktycznie mogły by mieć troche lepsze trzymanie tułowia i ramion ale i tak są idealne. W końcu CSL to samochód produkowany "dla różnych" ludzi i tyche większych i tych mniejszych
.

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Kontakt:
Dzisiaj taki shit do mnie przyjechał
Naprawde piękna rzecz, cała z karbonu... szkoda tylko, że trzeba będzie malować...

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
o mamo! MAROS oszalal!
jeszcze kompresor i ostro bedzie!

jeszcze kompresor i ostro bedzie!
- Maros
- Kontakt:
kompresor będzie, ale pewnie już na następny sezon... albo może w zimie 

Ohhh yesss! To jest to!!!
Jakbym mial Mke, tez bym ja przerobil a la CSL.
Szkoda, ze nie jest jasniejsza, zeby bylo widac bardziej ten zderzaczek, ale i tak bedzie kosior.
Jakbym mial Mke, tez bym ja przerobil a la CSL.
Szkoda, ze nie jest jasniejsza, zeby bylo widac bardziej ten zderzaczek, ale i tak bedzie kosior.
Jaka cena takiego zderzaka??MaRoS pisze:Dzisiaj taki shit do mnie przyjechałNaprawde piękna rzecz, cała z karbonu... szkoda tylko, że trzeba będzie malować...
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- Maros
- Kontakt:
w salonie 10 tysi netto
ja na szczeście dogadałem się z gościem na ebayu i miałem sporo taniej
A tak wygląda końcowy efekt
P.S. Mateush, kuźwa weź dodaj możliwość pisania posta po poście!!!!!!

A tak wygląda końcowy efekt

P.S. Mateush, kuźwa weź dodaj możliwość pisania posta po poście!!!!!!