Oto owoc długich poszukiwań - moje M3 E46

Krótka historia auta:
Rok 2002, kupione w Francuskim salonie, od początku do końca serwisowane w ASO, użytkowane od nowości przez kobiete do przebiegu ok. 64tys km, drugim właścicielem był pracownik ASO BMW. Ostatni serwis i wpis do książki przy przebiegu 78900 (wymiana oleju, filtru) który zrobiłem już ja

Auto bardzo zadbane, bezwypadkowe, bezkolizyjne, lakier w pięknym stanie w środku czysta, zadbana, tapicerka, boczki, kierownica, ręczny - wszystko w stanie bdb, pachnie nowością

Stan techniczny pojazdu bdb. Silnik suchy, czysty, pracuje cicho, równo, auto jedzie prosto, nie ściąga, nic nie stuka nie puka, przyspiesza rewelacyjnie :] Skrzynia, sprzęgło, dyfer stan dobry.
Podczas użytkowania od nowości była robiona akcja serwisowa (panewki, łożyska kół), do tego Inspection 1, Inspection 2 przy przebiegu ok 60tys. (wszystkie filtry,oleje,swiece zaplonowe no i kontrola luzu zaworowego) do tego wymieniony płyn hamulcowy + tarcze i klocki oraż różne drobnostki eksploatacyjne.
Dane, wyposażenie: rok 2002, manual, 343KM, piękny kolorek TOPAZ BLAU, skóra ALCANTARA (chyba najlepsza i najdroższa tapicerka jaką można mieć w M3 - jest poprostu MEGA), fotele z pamięcią, wielofunkcyjna kierownica, tempomat, navi, zestaw bluetooth nokia, guziczek "sport", czujnik ciśnienia w oponach alarm, pełna elektryka itp. Do tego oryginalne lampy LED tył, felgi od M3 E92 na kołach letnich + oryginalne Felgi M3 e46 z praktycznie nowymi oponami zimowymi

Z zakupu jestem bardzo zadowolny. Z tego miejsca chciałem podziękować dla użytkownika mforum o nicku - allcar - który poraz kolejny pomógł w oględzinach auta, tym razem okazało się że to jest "to" ! Serdecznie polecam go dla osób nowych lub mniej znających się, poszukujących M3. (tel. 513 133 002 - Sebastian) Człowiek o naprawde ogromnej wiedzy i profesjonalnym podejściu do tematu! W jego ocenie auto dostało mocne 8 lub słabe 9 - w skali od 1 do 10, także decyzja o zakupie była prosta

Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! Poniżej fotki:
Ps. Zdjęcia niestety nie odzwierciedlają tego co jest na żywo..