Masz PW.gizmuf pisze:ile kosztowal piotr?
ile lotnisko?
Nie, to jest czas "netto"Jamal pisze:czy czasy ze słupkami są podniesione o karę 2 sekund czy nie ?
Moj najlepszy czas to 3.11.7 + słupek(Lap 4)

Masz PW.gizmuf pisze:ile kosztowal piotr?
ile lotnisko?
Nie, to jest czas "netto"Jamal pisze:czy czasy ze słupkami są podniesione o karę 2 sekund czy nie ?
Moj najlepszy czas to 3.11.7 + słupek(Lap 4)
W tabelce już jest te 2 sekundy dodane tylko jakoś zapomniałem zanzaczyć Ciebie na niebieskomateush pisze:Nie, to jest czas "netto"Jamal pisze:czy czasy ze słupkami są podniesione o karę 2 sekund czy nie ?
Moj najlepszy czas to 3.11.7 + słupek(Lap 4)Do tego trzeba dodac te 2 sekundy.
Było nas naprawdę dużo. Tyle eMek w jednym miejscu chyba jeszcze w Polsce nie było oby z każdym razem było nas więcej.kulturysci pisze:powiem tak:
kto nie byl to niech sobie teraz ryczy!i zaluje!
Szczegolnie, ze wiekszosc z nich to klikuletnie wozy...Os_ pisze:Było nas naprawdę dużo. Tyle eMek w jednym miejscu chyba jeszcze w Polsce nie było oby z każdym razem było nas więcej.kulturysci pisze:powiem tak:
kto nie byl to niech sobie teraz ryczy!i zaluje!
Nie wyłączać DSCPaweł pisze:Chciałem podzękować za super zabawe! Miło było poznać wszystkich.
Co do trasy, to rzeczywiście w conajmniej dwóch - trzech miejscach była średnio oznaczona... ale po trzecim przejeździe można już było z zamkniętymi oczami jechać.Czasy robiłem słabe, ale dopiero dwa tygodnie autkiem śmigam i niespecjalnie je jeszcze czuje. Ale będzie lepiej...
Ogolnie było super i chętnie bym to powtórzył.
Czekam z niecierpliwością na fotki.
Pozdrawiam.
Bombel ja wieśniakiem nie będę.Bombel pisze:Pamietacie, jak sie ze mnie brechtaliscie na pierwszym Lublinie, ze pale gume...??
Fajnie wiedziec, ze oprocz mnie wiesniakiem jest tez Maros, Pablo, Cube-K, Os_, Mr///, kulturysci... No i w sumie nic dziwnego bo praktycznie kazdemu z nas wystawala sloma... No moze nie z butow, ale ze zderzakow
Wracając w Garwolinie w centrum miasta z Marosem i chyba jeszcze z Kokim też trochę przypaliliśmy na światłach przy budce z lodamiAdamu pisze:Bombel ja wieśniakiem nie będę.Bombel pisze:Pamietacie, jak sie ze mnie brechtaliscie na pierwszym Lublinie, ze pale gume...??
Fajnie wiedziec, ze oprocz mnie wiesniakiem jest tez Maros, Pablo, Cube-K, Os_, Mr///, kulturysci... No i w sumie nic dziwnego bo praktycznie kazdemu z nas wystawala sloma... No moze nie z butow, ale ze zderzakow![]()
320td ma problemy żeby palić gumę z 2 opon a jedną gumę troszkę głupio palić![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Mateusz emotikony dodałeś zajebiste
Ta, widzialem. Wiesniaki!!Marcin_Os pisze:
Wracając w Garwolinie w centrum miasta z Marosem i chyba jeszcze z Kokim też trochę przypaliliśmy na światłach przy budce z lodami
Chodzi o to aby każdy z nas wiedział jak kolega ma na imię.Pablo pisze:Ta, widzialem. Wiesniaki!!Marcin_Os pisze:
Wracając w Garwolinie w centrum miasta z Marosem i chyba jeszcze z Kokim też trochę przypaliliśmy na światłach przy budce z lodami![]()
ps. Os_ o co chodzi z tą zmianą nicka?