Spocik na Pomorzu
Spocik na Pomorzu
ello,
Moze zrobimy jakiegos spota 25-26.07 u Was na pomorzu ? bedziemy tam w 2 bawarki z BMW ZONE ? Numer tel do co niektorych juz mam, co Wy na to ?
Moze zrobimy jakiegos spota 25-26.07 u Was na pomorzu ? bedziemy tam w 2 bawarki z BMW ZONE ? Numer tel do co niektorych juz mam, co Wy na to ?
Re: Spocik na Pomorzu
O ile sie uporam z auten na tyle zeby sie nim pokazac w tłumie to sie pisze. Wiec jestem dobrej mysli. A gdzie dokladnie?? Moze tym razem gdzies w okolicach punktu najbardziej wysunietego na polnoc w PL
Jastrzebia gora, Władysławowo?? I jak dla mnie najlepszy bedzie 26 tj niedziela.

BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Ja bede w Mechelinkach, tak ze blisko do Wladyslawowa 
http://www.nadmorze.pl/baza/mapy/mapa.p ... k=/adriana

http://www.nadmorze.pl/baza/mapy/mapa.p ... k=/adriana
Ja w sumie mogę wpaść. Będę autem na helu najbliższe 3 tygodnie.
No to spocik we władysławowie proponuje i jakis grill u mnie jak pogoda dopisze. Co wy na to??
fajnie, ja spadam wlasnie na pomorze do zobaczyska.
Jak cos to pw napiszcie
Jak cos to pw napiszcie

Ja będę przez najbliższe dwa tygodnie na pomorzu zachodnim w Dziwnowie.
I co chłopaki, robimy coś ? Jak tak to gdzie we Wladyslawowie (ulica),bo po navi będę szukał
Pzdr

No siema ja bede gotowy na wieczor. I proponuje parking na statoilu jest to ostatnia stacja benzynowa we Władysławowie po lewej stronie jadac w kierunku helu. Paffcio, Numer mam do ciebie bede dzwonil jak odbiore autko. Pozdro!
Jak bym fot nie zrobil to bym sobie nie darowal.Venom pisze:Porobcie jakies fotki milo bedzie poogladac
Fotki są zrobione, wrzuce jak wrócę 
dużo nas nie było, ale zawsze to miło się spotkać.
Dwie ///M, jedna 730d i z doskoku 650i - piękna
Dzięki Dino i do zobaczyska na jakimś MTD

dużo nas nie było, ale zawsze to miło się spotkać.
Dwie ///M, jedna 730d i z doskoku 650i - piękna

Dzięki Dino i do zobaczyska na jakimś MTD
nie wiedziałem, a byłem w pobliżu 

318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...