M Track Day #18, 01.03.2009 (niedziela), lotnisko Modlin
Re: M Track Day #18, 01.03.2009 (niedziela), lotnisko Modlin
Z tego co pamiętam to zdziera trochę bardziej. Asfalt trochę bardziej przyczepny, ale przede wszystkim jeździ się szybciej.
P.S.
Mi ostatnio w lublinie zeszło ok. 1mm z tyłu, a na koniec driftowałem konkretnie.
P.S.
Mi ostatnio w lublinie zeszło ok. 1mm z tyłu, a na koniec driftowałem konkretnie.
11. niestety zwalniam miejsce.
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2009 16:59 przez buni, łącznie zmieniany 1 raz.
RWD
Wszystkich potencjalnie zainteresowanych informuje ze 26.02 do poludnia musze podac ostateczna ilosc osob.
Przypominam takze ze zgodnie z wymaganiami wlasciciela oplata dotyczy wstepu jednej osoby. Kazda dodatkowa to 122pln.
Przypominam takze ze zgodnie z wymaganiami wlasciciela oplata dotyczy wstepu jednej osoby. Kazda dodatkowa to 122pln.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
A co wczoraj w Modlinie było ?
Szkolenie BMW Klub PL.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
o kuźwa, to ja na letnich sobie nie pojeżdże...
Ja tam jadę na zimowych laczkach, nie planuję jakiego katowania kapci, zresztą biorę synka i interfejs.....
No DrOpsik, zapisuj się na listę i nadciągaj też na zimowych laczkach, będzie OK, spokojnie na nich wrócisz, a jeżeli jeszcze przez tydzień utrzyma się śnieg w Modlinie to nikomu nawet gram gumy z laczek nie zejdzie, a zapowiada się fajne latanie boczkiem po śniegu, kontrolowane lub nie
No DrOpsik, zapisuj się na listę i nadciągaj też na zimowych laczkach, będzie OK, spokojnie na nich wrócisz, a jeżeli jeszcze przez tydzień utrzyma się śnieg w Modlinie to nikomu nawet gram gumy z laczek nie zejdzie, a zapowiada się fajne latanie boczkiem po śniegu, kontrolowane lub nie

E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Chciałbym się więc również zapisać się na listę Mtrackowców do Modlina
No cóż, to będzie uciecha, bo nie mam do bmw zimowych laczków
Ale jak już pisałem zabawa powinna być przednia 
Pozdroofka

Pozdroofka
Według prognoz nie powinien padać śnieg, ale to czy się roztopi czy nie, nie jest jednoznaczne. Ja bym wolał suchy asfalt (albo chociaż mokry), bo przednie zimówki już mi nie bardzo trzymają.
PS
Moim zdaniem na letnich oponach po śniegu nie da się jeździć. Jadę na zimówkach i biorę ze sobą letnie
PS
Moim zdaniem na letnich oponach po śniegu nie da się jeździć. Jadę na zimówkach i biorę ze sobą letnie

Przecież lotnisko jest duże i wynajmuję się jego daną część. Wcześniej też tak było.
Bedzie walkaIdzik pisze:http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... ntry695780
O co chodzi ? Dwie imprezy na raz ?

Oczywiscie walka na czasy

!!
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
Wolf, znajdź Ty najpierw opony do auta. 

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
jak bedzie sniegu po pachy to z subaru walki nie bedzie