Camil pisze:Ogolnie fajny pomysl. Jakies fajne artykult dot. M5, opisy, problemy, moze jakis rejestr eMek. Moga byc tez projekty na bazie M5 e34(np. nasz

)
pzdr
Dzieki.
Artykulow mam kilka ale wszystkie sa obcojezyczne... Mi by zalezalo zeby strona byla stricte polska - ale w sumie zawsze mozna wrzucic linki do jakis artykolow - np w dziale media... gdzie rowniez bylyby do pobrania inne materialy - np dotyczace napraw...
Opisy problemow mysle ze zalatwia
mforum - jak rowniez inne fora obcojezyczne [
m5board /
e34m5.de itp]...
Rejestr hmm - tez nad tym myslalem. Wydaje mi sie ze sprawa rejestru jest znakomicie zalatwiona na stronie
bmwmregistry.com a na naszej polskiej stronie tworzylby sie on samoczynnie poprzez dzialy kolejnych uzytkownikow [mam tutaj na mysli dzial "M5 w polsce" - choc ta nazwa jeszcze nie do konca mi lezy....]
Co do projektow na bazie M5 lub tez z uzyciem np silnika czy tez innych podzespolow - mozna pomyslec. Wydaje mi sie ze w dziale "m5 w polsce" bez problemow mozna takie projekty dokladac - tuz obok oryginalny M5...
Szczep pisze:Ja zawsze moge pomoc w kwestii materialow zdjeciowych

Dzieki. No to w takim razie czekam na jakies ciekawe fotki - podesle je grafikowi zeby mogl juz pracowac dalej...
Dino444 pisze:Pomysl b. trafiony jak dla mnie to bardzo fajny jest ten pierwszy layout tylko fota mogla byc troszke bardziej przesunieta w lewo bylo by BMW po prawej i ///M z lewej i wszystko w temacie:) Ale jesli ma byc ich wiecej i maja sie zmieiac to bez znaczenia.
Mozna by dodac do forum jakis temat lub strone poswiecona tylko polecanym warsztatom samochodowym. Ale tylko tym specjalizujacym sie w naprawach i serwisie ///M . Bo wielu tylko mowi ze umie a skutki sa kosztowne.
Te layouty to narazie pogladowo wstawilem. Tak zeby cos juz bylo - co by mozna zmodyfikowac lub zastapic czyms innym. Co do kwestii kosmetycznych to bede jeszcze rozmawial z grafikiem - ale to po dostarczeniu mi nowych zdjec przez
Szczep-a. Wtedy bedziemy myslec dalej. Oczywiscie myslalem tak aby tych layoutow bylo kilka - np z 5 i wtedy one by sie zmienialy w tym naglowku - podobnie jak tutaj na forum...
Co do warsztatow to mysle ze to bardzo fajny pomysl. Zedytuje pierwszego posta - aby byl porzadek. Ja poki co mam male doswiadczenia w naprawianiu Mki ale licze na to ze inni uzytkowinicy w tym temacie pomoga...
mateush pisze:
Pewnie, chetnie. A ja umieszcze przyklejony link do tej strony na tym podforum.
Co do gornego banera na stronie to proponuje taka losowa rotacje jaka jest tu na forum. Z doborem odpowiednich zdjec na pewno pomoze Szczep.
Aha i ja proponuje nie uzywac znaczka ("smigielka") BMW. Wg mnie zle sie kojarzy.
Dziekuje. Zatem sprawa forum jest juz zalatwiona

Mysle ze pomoze to w 2 strony... zarowno bedzie dla dobra stronki jak i dla dobra forum. Wazne zeby ludziki mieli wiecej kompleksowej wiedzy i mozliwosci jej zdobycia w miare w jednym miejscu
Bedzie albo losowa rotacja przy przejsciu z dzialu do dzialu - albo samo sie bedzie zmienialo.
Co do tego logo - to ja w sumie sam nie wiem czy go tam umieszczac i jakie... heh kwestia gustu...
=======================================
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi i czekam na zdanie innych uzytkownikow...

oraz na zdjecia od
Szczep-a...
Pozdrawiam