E-36 Coupe M50B30 Turbo
Re: E-36 Coupe M50B30 Turbo
Nie wiem czy są kute. Miałem je też na E92 M3 w setupie 8,5x18 ET13 i 10x18 ET 25. Latałem na nich na nurburgringu i nie miałem problemów 

Jakbym kiedys poszerzal to wlasnie takie kupie. Ewentualnie jakies Apexy ec7r z nowej, kutej linni.
https://c1552172.ssl.cf0.rackcdn.com/1575151_x800.webp
Ale nie wiem czy bede kiedykolwiek poszerzal.
https://c1552172.ssl.cf0.rackcdn.com/1575151_x800.webp
Ale nie wiem czy bede kiedykolwiek poszerzal.
Ostatnio zmieniony sob paź 03, 2020 23:36 przez Juras, łącznie zmieniany 1 raz.
kute apexy sa kozak!
Taki bardziej kozacki, wklesly, kuty i lekki CH-R 

W koncu jest:

Zlecenie realizowala Maximonia. Jakosc jest niesamowita. Podobnie jak cala organizacja, kontakt z klientem, informacja na kazdym kroku co i kiedy sie dzieje, terminowosc, responsywnosc, po prostu mega caloksztalt. Polecam. Na zywo oczywiscie robi jeszcze wieksze wrazenie. Zostala lekko pogrubiona i zmniejszona, uzyli mega fajnej pianki, jest przyjemnie miekka ale nie przesadnie, najwyzsza jakosc alcantary, az chce sie dotykac. Fajny akcent na koniec - przyszly stare emblematy, w bonusie naklejki na felgi i az 2 breloki do kluczy, wszystko opisane na karteczkach.
Przed:

Zlecenie realizowala Maximonia. Jakosc jest niesamowita. Podobnie jak cala organizacja, kontakt z klientem, informacja na kazdym kroku co i kiedy sie dzieje, terminowosc, responsywnosc, po prostu mega caloksztalt. Polecam. Na zywo oczywiscie robi jeszcze wieksze wrazenie. Zostala lekko pogrubiona i zmniejszona, uzyli mega fajnej pianki, jest przyjemnie miekka ale nie przesadnie, najwyzsza jakosc alcantary, az chce sie dotykac. Fajny akcent na koniec - przyszly stare emblematy, w bonusie naklejki na felgi i az 2 breloki do kluczy, wszystko opisane na karteczkach.
Przed:

Dobrze to wszystko wygląda.
Kiedy turbo??
Kiedy turbo??

Dzieki. Przyszly rok. Chyba nie chcesz widziec turbo na jakims niedokonczonym e36 spod remizy. Ale jak juz bedzie to wykres z hamowni obok foto turbiny bedzie ze specjalna dedykacja dla Ciebie. Kolejne kroki: wizyta w Ireco 23.10 i robimy od 0 podloge (po tym jak juz raz byla robiona od zera ale zle). Na tej wojnie nie biore jencow.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
jakieś fotorelacje będą z roboty podłogi?
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Zdecydowanie tak. Jak widac fotorelacje, zdjecia przed/po nie sa mocna strona tego watku ale w przypadku podlogi lepiej to ogarne.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
pytam bo tez zamierzam na wiosnę zrobić kilka poprawek po poprzednich właścicielach
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Bedzie bankowo, poprosze ich o szczegolowa dokumentacje foto. Bedzie sie sporo dzialo.