MaRoS's E46 M3
Re: MaRoS's E46 M3
A można się spytać o koszt takiego zestawu?
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
z przesyłką vatem i cłem wyszło 12500 USD
hehe widzę że jednak konkretnie się na Bullitta zasadzasz 
ładne te zabaweczki dla dużych chłopców, prawie jak LEGO Technics

ładne te zabaweczki dla dużych chłopców, prawie jak LEGO Technics

http://www.esstuning.com/default.asp?c= ... 143&id=129kostek_ja pisze:A można się spytać o koszt takiego zestawu?
czy mozna zestaw ESS zamowic w Europie,
co ze strojeniem ECU (wysylka do USA), sam bedziesz montowal zestaw
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
tak mnie ciekawi tylko czy wzmocnić silnika nie trzeba?
Kur%#, po co oni to przysłali, teraz to już dupa, nie pościgamy się.
A tak ogólnie:
Wreszcie!!! Ale olewactwo klienta który chce wydać tyle kasy jest wzorowe, nawet jak tak nie mam
.
A tak ogólnie:
Wreszcie!!! Ale olewactwo klienta który chce wydać tyle kasy jest wzorowe, nawet jak tak nie mam

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Kontakt:
Krystian, dokładniej na Bullitta i Matschke 
Krasek, Ess tuning to firma europejska z siedzibą w Norwegii. Mają też siedzibe w stanach ale zamawia się zestawy w Europie, kompa też się tam wysyła.
Tom_Kulturyści. jak pisałęm wcześniej nic się nie rozpada w innych autach. Wiele firm robi takie zestawy na +/- 500 KM i nikt silnika nie zakuwa ani nie odpręża. Jest to można powiedzieć górna granica bezpiecznej mocy dla tego silnika.
Os_, olewali mnie to prawda, ale oni raczej na brak klienteli nie narzekają. Jakbym ja zrezygnował to uweirz mi jest wielu chętnych na te zestawy
Nie ma wszedzie tak pięknie jak w stanach gdzie każdy jest Twoim przyjacielem jak chcesz od niego coś kupić 

Krasek, Ess tuning to firma europejska z siedzibą w Norwegii. Mają też siedzibe w stanach ale zamawia się zestawy w Europie, kompa też się tam wysyła.
Tom_Kulturyści. jak pisałęm wcześniej nic się nie rozpada w innych autach. Wiele firm robi takie zestawy na +/- 500 KM i nikt silnika nie zakuwa ani nie odpręża. Jest to można powiedzieć górna granica bezpiecznej mocy dla tego silnika.
Os_, olewali mnie to prawda, ale oni raczej na brak klienteli nie narzekają. Jakbym ja zrezygnował to uweirz mi jest wielu chętnych na te zestawy

Chyba w filmach z hollywood tak jest. Chłopie tam to dopiero Cie olewają. Robią to z usmiechem na twarzy i jeszcze im za dziekujesz.MaRoS pisze:
Nie ma wszedzie tak pięknie jak w stanach gdzie każdy jest Twoim przyjacielem jak chcesz od niego coś kupić
....bo są firmy, które potrafia to dobrze założyć. U nas sie będa uczyc na Twoim egzemplarzuMaRoS pisze:
jak pisałem wcześniej nic sie nie rozpada w innych autach.

17.01.11
Wow... GRUBO
Ciekawe jak to wypadnie w porównaniu z M5,M6...
Gratuluje...
Ps. Ciekawe dlaczego nie robią dla takich babci jak nasze Os..
Ciekawe jak to wypadnie w porównaniu z M5,M6...
Gratuluje...
Ps. Ciekawe dlaczego nie robią dla takich babci jak nasze Os..
Niestety trzeba iść w Turbo, bez kompromisów.MP pisze: Ps. Ciekawe dlaczego nie robią dla takich babci jak nasze Os..
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Słyszalem u chłopcow od Sikory ze maja klienta ze Skandynawi co ma takie cos i nowe M6 jest bez szans 

- Maros
- Kontakt:
Jak dotąd jak tylko coś ze stanów zamawiałem to byłem zaskoczony szybkościa odpowiedzi i ogólnym podejściem do klienta.Pablo pisze:Chyba w filmach z hollywood tak jest. Chłopie tam to dopiero Cie olewają. Robią to z usmiechem na twarzy i jeszcze im za dziekujesz.MaRoS pisze:
Gadałem dzisiaj o tym z Mateushem, że naprawde przy odrobinie chęci, miejsca i podnośniku można by to założyć samemuPablo pisze:....bo są firmy, które potrafia to dobrze założyć. U nas sie będa uczyc na Twoim egzemplarzuMaRoS pisze:
jak pisałem wcześniej nic sie nie rozpada w innych autach.

M5/M6 powinno dostawać. Ja to mam nadzieje że 997 Turbo Matschke objade

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
MaRoS pisze: Tom_Kulturyści. jak pisałęm wcześniej nic się nie rozpada w innych autach. Wiele firm robi takie zestawy na +/- 500 KM i nikt silnika nie zakuwa ani nie odpręża. Jest to można powiedzieć górna granica bezpiecznej mocy dla tego silnika.
jak tak to ok, bo myślałem, że ta granica jest 400km i potem już trzeba zakuwać itdddd.
więc czekamy na........
... MASAKRE!

No, ładnie, ładnie.
Przyznam, że zestaw prezentuje się dość skromnie, ale w sumie czego więcej tu oczekiwać.
Czy znane są czasy 0-100, 0-200 i 400m na takim zestawie? Jak to wypada w porównaniu do takiego 997 Turbo?
Zamawiam przejażdżkę tym pociskiem.

Czy znane są czasy 0-100, 0-200 i 400m na takim zestawie? Jak to wypada w porównaniu do takiego 997 Turbo?
Zamawiam przejażdżkę tym pociskiem.

- Maros
- Kontakt:
0-100 ok 4.2
0-200 ok 12-13
400m ok 12s

0-200 ok 12-13
400m ok 12s