Filmy i zdjecia z BMW M

Ogólnie zwiazane z BMW ///M
Awatar użytkownika
kostek_ja
Kontakt:

Re: Filmy i zdjecia z BMW M

Post autor: kostek_ja » czw sie 23, 2012 21:19

m!xeR pisze:Dzieciak ? Myślę, że wiek nie ma znaczenia. Wielu jest młodych bardzo zdolnych driverów. Patrz chociażby M. Lisowski. Ten chłopak trzyma ręce na kierownicy jak pizdusia. Zakręty tnie tak, że zjeżdża z asfaltu...imho ten gość to po prostu słaba wkładka mięsna między fotek a kierownice i tyle. Szkoda auta bo w komentarzach(albo opisie) pojawia się wzmianka, że jest "total loss".
Wiek ma bardzo duże znaczenie. Tak, jeździ jak pizda i widać to już w pierwszej sekundzie po układzie rąk i pozycji, ale wszystkiego trzeba się nauczyć. Lisowski też nie ogarniał jak zaczynał. Chłopak się toczył po mieście, zrobił prawko, dostał eMkę pewnie z krótką uwagą "uważaj, nie rozbij, to mocny sprzęt" i tyle. Żadnego szkolenia, po prostu nic. Takie umiejętności w połączeniu z takim samochodem i taką drogą nie mogły skończyć się inaczej. Oczywiście znalazłoby się może z 5% chłopaków w tym wieku którzy mimo to jeździliby spokojnie, ale raczej by nie mieli takiego samochodu ;)

Ja tu widzę tylko nieodpowiedzialność rodziców, którzy mieli to gdzieś. Dali mu żeby się odczepił, albo żeby popisać się przed sąsiadami że ich stać.

I mówię to z punktu widzenia osoby która miała w tym wieku dokładnie taki sam samochód, ale u mnie wyglądało to kompletnie inaczej.

Awatar użytkownika
Oleg
Moderator
Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT

Post autor: Oleg » czw sie 23, 2012 21:40

m!xeR pisze: Możliwe, że owa skała zadziałała jak piła i pokiereszowała auto bardzo mocno od spodu czego po pierwsze nie widać na ujęciu z tak umieszczonej kamerki a dwa mogło nawet nie być widać po pobieżnych oględzinach z zewnątrz.
Może tak, a może nie... Może kamyk się położył i przeleciał po nim po prostu. Tego sie nie dowiemy.

OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN

RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW

Awatar użytkownika
djset

Post autor: djset » czw sie 23, 2012 21:54

A jest może gdzieś na sprzedaż? :D Może bym się skusił... :-P

Dino444
Kontakt:

Post autor: Dino444 » pt sie 24, 2012 01:19

No to jak juz wcześniej pisałem gdy wy mieliście Mtrack Day ja udałem się na zlocik w UK. Oto kilka wynalazkow.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [/img]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [/img]
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??

Krystian
Auto: ///M E46
Kontakt:

Post autor: Krystian » pt sie 24, 2012 11:01

Paaaaa Steffan, normalnie jak Twój ;)

Obrazek

Dino, masz może więcej zdjęc tej sztuki?

Obrazek

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
Kontakt:

Post autor: Venom » pn sie 27, 2012 21:04

Dino, żadnej M5 E34 nie było ?

Dino444
Kontakt:

Post autor: Dino444 » pn sie 27, 2012 21:12

Krystian, coś tam jeszcze z nią mam muszę poszukać i wstawię. Venom, e34 jak na lekarstwo było chyba ze 4 szt ale żadnej sensacji a liczyłem na to żeby zobaczyć Elekte lub choć jedno kombi. Byla jedna orinoko ale nie mogłem znaleść właściciela. Pozatym sie rozczarowałem bo m3 gt tylko jedno na dodatek nie na show a na parkingu ani jednej gts wiec ogólnie atmosfera e30 i e36/46 była.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??

Awatar użytkownika
boogie
Auto: M Sechs

Post autor: boogie » pn sie 27, 2012 23:56

Zauważona M5 w Chorwacji pod Splitem,
Szacun nornalnie, 2200 km w jedną stronę,
trza mieć pozytywnie nawalone żeby Mką sobie tak śmignąć na wakacje :)

Obrazek
Pozdrówka!

MisiekLublin
Auto: M3 e46 M5 e39

Post autor: MisiekLublin » wt sie 28, 2012 00:12

Ja wyjeżdżam jutro eMką do Chorwacji, planujemy dojechać do Dubrovnika... co w tym dziwnego ? :D

pozdrawiam ;)

itr 911

Post autor: itr 911 » wt wrz 04, 2012 00:59

MisiekLublin pisze:Ja wyjeżdżam jutro eMką do Chorwacji, planujemy dojechać do Dubrovnika... co w tym dziwnego ? :D

pozdrawiam ;)
No ja też nie widzę w tym nic dziwnego :-D Drogi mają koks wprost idealne dla tego typu aut.
Polecam jechać wybrzeżem drogi mistrz!!! A autostradą ewentualnie powrót jak będziesz leciał z Dubrownika :cool:
Wacha 98 tylko w dużych miastach i na autostradach ogólnie jest to problem i radzę dotankowywać jak się trafi (no chyba że lejesz 95)

ps. właśnie wróciłem i jak będziesz leciał z Lublina to pewnie granica w Barwinku a nastepnie słowacja i węgry?Jak tak to meczący odcinek dla emki aż do węgier :cry:

Konrad95x
Auto: M5
Kontakt:

Post autor: Konrad95x » śr wrz 05, 2012 21:12

Też nie pamiętam abym czuł się gorzej kiedy, ciełem o 6:00 rano 300km/h w okolicach Zagrzebia do Baśki Vody. Co w tym dziwnego i gorszącego?
Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
--==maly==----
Auto: M3 F80 17"

Post autor: --==maly==---- » śr wrz 05, 2012 23:05

Boogie w okolice Splitu jest 1200-1400km w jedną stronę zależy jak się jedzie.
Ja emką nie byłem bo wtedy jeszcze jej nie miałem ale dla każdego kto kocha jazdę taka podróż to tylko przyjemność zwłaszcza,że o wiele więcej można zwiedzić mając auto objechaliśmy wszystkie ciekawe miejsca w Chorwacji jak i po drodze.
W przyszłym roku również planuje wyjazd autem do Chorwacji możliwe,że kupie jakieś em wtedy nie ma szans,że pojadę czymś innym.

Z tego co pamiętam Pako był nawet emką z kompresorem w Chorwacji.

JACK SMG

Post autor: JACK SMG » czw wrz 06, 2012 09:04

--==maly==---- pisze:Boogie w okolice Splitu jest 1200-1400km w jedną stronę zależy jak się jedzie.
Ja emką nie byłem bo wtedy jeszcze jej nie miałem ale dla każdego kto kocha jazdę taka podróż to tylko przyjemność zwłaszcza,że o wiele więcej można zwiedzić mając auto objechaliśmy wszystkie ciekawe miejsca w Chorwacji jak i po drodze.
W przyszłym roku również planuje wyjazd autem do Chorwacji możliwe,że kupie jakieś em wtedy nie ma szans,że pojadę czymś innym.

Z tego co pamiętam Pako był nawet emką z kompresorem w Chorwacji.
Jak już tak mówimy o tej chorwacji w kategorii wyczynu to ja byłem m6 e63 i zeby było smieszniej wybrałem sie tam z moim znajomym który pociskał jednosladem kawą zx 10 r i do dziś wspomina jak dostawał baty na kretych chorwackich odcinkach od kolegi w konserwie zwanej m6
JK

Awatar użytkownika
Bombel
Kontakt:

Post autor: Bombel » czw wrz 06, 2012 09:31

Wyczyn toby było pojechać maluchem, a nie świeżym M3, czy M6, chyba, że to, czy kogoś na to stać uważacie za wyczyn.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.

Krystian
Auto: ///M E46
Kontakt:

Post autor: Krystian » czw wrz 06, 2012 10:03

Bombel, myślisz że Steff pojachałby swoją eMką do Chorwacji? ;)

ODPOWIEDZ