Wiem, że puszka może się znacznie róznić od ori, ale zastanawiają mnie kąty i na moje oko końcówki wyskoczą trochę w innym miejscu. Co o tym myślicie? Wiem, że MGmotorsport to porządna firma, ale może paczki pomylili?
Moje przypuszczenia sprawdziły się. Dziś od mojego mechanika usłyszałem- nie pasują:
- kąty końcówek do tłumika i puszka (za blisko koła)
- wieszaki
- rury przed tłumikiem za krótkie
- brak flansz
Wierzyć się nie chce, by tak porządna firma to spaprała, więc albo dostałem zlą paczkę, albo ktoś miał zły dzień
Czekam na kontakt od nich jutro i zobaczymy
Wszystko ok, kierownik zaproponował wysłanie swojego kuriera, by wziąść tłumik i pozmieniać to co powinno być zmienione, albo zwrot dudków - miałem się namyślić. Następny telefon: Przepraszamy, zapraszamy na montaż gratis. Jako że i tak w poniedziałki jeżdżę do Chorzowa, to pasuje mi to bardzo:) Myślę że wszystko będzie ok, narazie pomimo małej wpadki współpraca przebiega pomyślnie i chłopaki są w porządku:)
Nie mam pojęcia... Wiem, że na miejscu w poniedziałek dopilnuję żeby zrobili nowe rury całe do flansz, bo takie kombinowanie i dospawywanie tylko zakłóci swobodny przepływ spalin.
Ajajaj... Wszstko pięknie gra i śpiewa. Okazało się że mam cały układ wydechowy z remusa (a myślałem że tylko trzeci) i dlatego były takie cyrki. Chłopaki musieli trochę pokombinować bo robili pod ori a tu inne średnice itd. ale się udało. Była dopłata 300zł, ale jestem zadowolony w 100%, bomba! Dupa ze mnie i tyle