Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
Dokładnie! przeczytajcie sobie wczesniejsze wątki, a tam niektóre "igiełki" były opisane... To też szkoda było by waszego cennego czasu, skoro tutaj macie juz niektóre odrzucone egzemplarze...
Tak, to jest to samo auto.
No to już nie czaję zaupełnie... Powiem wam że to nie pierwszy przypadek już taki spotkałem i teraz pytanie czy w ogóle to auto w Polsce istnieje??? A jeśli tak to jak ono naprawdę wygląda, skoro zdjęcia są zapożyczone z serwisu niemieckiego...? Ktoś umie to wyjaśnić? Bo ja już zaczynam się gubic 

Przecież zdjęcia są na polskich tablicach. Po prostu koleś wystawia tez na mobile licząc na wiekszy zysk. Co w tym dziwnego??
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
No ale aż taka różnica ceny? hmmm... a ogłoszenia na mobile.eu już nie ma, usunięte.
Jakiś czas temu pisałem o poszukiwaniach M3 w Polsce, doszedłem do wniosku że nie ma to większego sensu jeśli ktoś chce mieć bezwypadkową i nie zajężdzoną beemkę. Za 32000 E kupiłem M3 z 2006 w salonie BMW z gwarancją !, w 100 % bezwypadkową i nie zajeżdżaną po gościu z 60 na karku !
Na masce i przednim zderzaku ma 1 lub 2 drobne odpryski lakieru !
Jeśli kogoś interesują szczegóły i rada zapraszam na prywatnego m.
Pozdrawiam chudego i jego igłe z 2003 za 30000 E.
PS : do sprzedania 320 CI 170 KM 45tkm w idealnym stanie
Na masce i przednim zderzaku ma 1 lub 2 drobne odpryski lakieru !
Jeśli kogoś interesują szczegóły i rada zapraszam na prywatnego m.
Pozdrawiam chudego i jego igłe z 2003 za 30000 E.
PS : do sprzedania 320 CI 170 KM 45tkm w idealnym stanie
cinek
Jaką gwarancją?marcin70 pisze:Za 32000 E kupiłem M3 z 2006 w salonie BMW z gwarancją
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Pewnie taką samą jak moja. Życzę ci żebyś nie musiał z niej korzystać.Jaką gwarancją?
Właśnie o tym myślałem.kostek_ja pisze:Pewnie taką samą jak moja. Życzę ci żebyś nie musiał z niej korzystać.Jaką gwarancją?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
W pakiecie BMW Premium Selection jest gwarancja Euro plus 12m. Z tego co się orientowałem to w Polsce kręcą na to nosem ale formalnie ona u nas też obowiązuje, nasz diler wystawia koszty naprawy do centrali Euro plus, a ci po akceptacji zwracają mu kasę za naprawę.Jeśli nawet są z tym kłopoty to w razie istotnej awarii auto na lawetę i wywożę do Niemiec tam gdzie kupiłem.
Kupiłem na gwarancji żeby mieć pewność że auto jest OK i nie pakują mi kitów, sami przed zapłatą oprócz TUV i AU zrobili pełen przegląd , kontrolując nawet chłodzenie klimy z każdego nawiewu.
Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie potrzeby ! odpukuje w niemalowany karbon
.
Kupiłem na gwarancji żeby mieć pewność że auto jest OK i nie pakują mi kitów, sami przed zapłatą oprócz TUV i AU zrobili pełen przegląd , kontrolując nawet chłodzenie klimy z każdego nawiewu.
Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie potrzeby ! odpukuje w niemalowany karbon

cinek
dotyczy http://allegro.pl/item714111186_bmw_m3_ ... ra_pn.html 
Pan komisant był łaskawy zadzwonić do mnie dziś z pretensjami dotyczącymi mojego powyższego postu opisującego stan auta znajdującego sie w jego komisie. Wg. niego auto może być sprawdzone w jakimkolwiek ASO w celu weryfikacji bezwypadkowosci itd. Generalnie jeżeli ktoś ma jeszcze chęci, czas i pieniądze to ciekawy jestem co wykaże takie badanie w ASO. Tłumaczył, że faktycznie samochód był zakurzony z zewnątrz, jednak co do stanu zewnetrzenego auta (lakier) bylem w stanie przymknąć oko, bo to jest akurat do zrobienia i nie jest tak bardzo kosztowne, co stan techniczny silnika i skrzyni biegów nadal nie został wytłumaczony.
Podsumowując, jeżeli Pan Komisant czyta to forum to prosimy o wypowiedz na ten temat. Może faktycznie nie mam racji i od E46 nie ma co wymagać przy przebiegu >100kkm. Bardzo prosimy o ripste, na pewno zostanie zauważona przez tutejszych użytkowników.
PS. A... i jeżeli chodzi o mój wiek (co zostało poruszone podczas rozmowy telefonicznej) to nie ma on chyba znaczenia jeżeli (20 lat, nie mogę mieć jeszcze M3?) chodzi o ocenę stanu technicznego samochodu.

Pan komisant był łaskawy zadzwonić do mnie dziś z pretensjami dotyczącymi mojego powyższego postu opisującego stan auta znajdującego sie w jego komisie. Wg. niego auto może być sprawdzone w jakimkolwiek ASO w celu weryfikacji bezwypadkowosci itd. Generalnie jeżeli ktoś ma jeszcze chęci, czas i pieniądze to ciekawy jestem co wykaże takie badanie w ASO. Tłumaczył, że faktycznie samochód był zakurzony z zewnątrz, jednak co do stanu zewnetrzenego auta (lakier) bylem w stanie przymknąć oko, bo to jest akurat do zrobienia i nie jest tak bardzo kosztowne, co stan techniczny silnika i skrzyni biegów nadal nie został wytłumaczony.
Podsumowując, jeżeli Pan Komisant czyta to forum to prosimy o wypowiedz na ten temat. Może faktycznie nie mam racji i od E46 nie ma co wymagać przy przebiegu >100kkm. Bardzo prosimy o ripste, na pewno zostanie zauważona przez tutejszych użytkowników.
PS. A... i jeżeli chodzi o mój wiek (co zostało poruszone podczas rozmowy telefonicznej) to nie ma on chyba znaczenia jeżeli (20 lat, nie mogę mieć jeszcze M3?) chodzi o ocenę stanu technicznego samochodu.
BMW 530d E60 255PS/550Nm @ Masters Tuning
- michalnowak1234
- Kontakt:
-
pan komisant to nic, panowie policjanci przy kontrolach robia sympatyczniejsze miny, prawko prosze...no i juz, cos o tym wiem
Pzdr;)
Pzdr;)
digital14, wiek nie ma znaczenia, koles z komisu pewnie mysli ze jak masz 20lat to wsiadając w m3 powinieneś ją odrazu kupić.... a tu zdziwienie bo zapewne trzeźwo podszedłeś do zakupu
Auta M to nie passaty, octavie i inne wynalazki z dieslem gdzie przy zakupie większość "oszczędnych" napelenców przymyka oko. Dopóki koles z komisu tego nie zrozumie dotąd nikt o nim jak i jego "wynalazkach" nic dobrego nie napisze.

Auta M to nie passaty, octavie i inne wynalazki z dieslem gdzie przy zakupie większość "oszczędnych" napelenców przymyka oko. Dopóki koles z komisu tego nie zrozumie dotąd nikt o nim jak i jego "wynalazkach" nic dobrego nie napisze.
Ja poprostu wpakowałem się już raz na 'bezwypadkowa' minę zwana Audi TT, która była moim pierwszym samochodem i więcej błędu z zakupem niepewnego auta nie popełnię.
Jutro mam zamiar przejechać się obejrzeć ta sztukę:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9187613
Jeżeli ktoś ma już opinie na temat tego konkretnego egzemplarza to proszę napisać
USA spec. jakoś do mnie nie przemawia, ale jak nie była przystankiem to jakoś to przeboleje.
Jutro mam zamiar przejechać się obejrzeć ta sztukę:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9187613
Jeżeli ktoś ma już opinie na temat tego konkretnego egzemplarza to proszę napisać

USA spec. jakoś do mnie nie przemawia, ale jak nie była przystankiem to jakoś to przeboleje.
BMW 530d E60 255PS/550Nm @ Masters Tuning