Moje M3
Moje M3
Witam wszystkich
a oto moje cudo:), rocznik 2003, SMG, HK, niestety bez navi
Pozdrawiam
a oto moje cudo:), rocznik 2003, SMG, HK, niestety bez navi
Pozdrawiam
Re: Moje M3
ładny egzemlarz a jak sie sprawuje ???? jaki ma przebieg ??? masz zamiar jakis tuning wprowadzic ???
Pale gume a nie dusze
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
fajne.....
o takich felg 18 potrzebuje na zime

Witamy na forum 
Z tego co widze to jest juz 6 M3 E46 na foum

Z tego co widze to jest juz 6 M3 E46 na foum

kulturysci pisze:fajne.....
Na zime mam 17", chyba trzeba będzie zmienic niedlugo

cent01 - przebieg 80 tys i auto sprawuje sie znakomicie, zadnych problemów. Modyfikacji raczej nie będzie.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Masz to auto od nowości? Jeśli tak to jak sie ogólnie sprawuje? Miałeś jakieś nieplanowane wizyty w warsztacie?
Kupilem uzywane. Natomiast z historii auta wynika, ze nie bylo zadnych problemów, auto bylo regularnie serwisowane i nie mialo zadnej usterki. Ja zrobilem ok 10k i takze zadnych problemów nie doświadczylem.
19" CP Czarny Połysk
Hmm sam nie wiem, na podłodze wyglądają super, zobaczymy jak na samochodzie bedą się prezentować.
Hmm sam nie wiem, na podłodze wyglądają super, zobaczymy jak na samochodzie bedą się prezentować.
17.01.11
Pablo pisze:zobaczymy jak na samochodzie bedą się prezentować

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Oglądałem zdjęcia CarbonBlacków z czarnymi CP zanim zdecydowałem sie je pomalować. Natomiast nie widziałem takich w rzeczywistości. Niedługo chyba założe 

17.01.11
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
kozacko wyglada na tych fotkach co zapodal Mateush
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Za ciemne są moim zdaniem. Na tych zdjęciach nie widać wogóle jaki kształt ma felga... ale może to tylko zdjęcia i na żywo będzie lepiej. Ale i tak wolałbym jakieś takie ciemno szare
Problem w tym że paleta kolorów do lakierowania proszkowego jest dość uboga i jedyny kolor szary jaki jest dostępny przypomina kolor szarej rury PCV. Tragedia.MaRoS pisze:Za ciemne są moim zdaniem. Na tych zdjęciach nie widać wogóle jaki kształt ma felga... ale może to tylko zdjęcia i na żywo będzie lepiej. Ale i tak wolałbym jakieś takie ciemno szare
Najlepszy byłby taki grafitowy jak mają Corvetty lub Volvo serii R. Ale nie znalazłem miejsca gdzie dało sie taki kolor uzyskać.
17.01.11
Jest super moim zdaniem. Te felgi razem z czarnymi nerkami, wlotami i kierunkowskazami będą mega wygladać