Auto: BMW
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 17:03
Załóż zwykły most od 528 ma przełożenie 3.15 jak w M5 idź do dobrego machora ze spawarką otwórz dekiel zespawaj i masz zapiętą na 100% To oczywiście żart....
Heh zaspawać nie chce, poprostu coś mocniejszego od serii, szukałem na necie ale albo źle szukałem albo poprostu nie ma bo nic nie znalazłem i zdaje się na Was
Polecam szpere 45% - ideal na ulice, musisz kupic drugi most na czesci ( plytek do duzego mostu raczej nie mozna kupic ani w serwisie ani poza) Daj do zrobienia komus kto ma pojecie o mostach i robi to dobrze np Myszkier w Kolbudach.
Właśnie sam nie wiem na ile % kupić/zrobić szpere...ogólnie moje poprzednie auto miałem 4x4 z dniem kiedy założyłem szpery od razu poprawiły się starty i pomyślałem że jak do M wsadzę mocniejszą szpere to też trakcja/starty się poprawią...nie wiem czy to dobra teoria...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum