Nie mam bladego pojęcia, w ubiegłym roku był M5, teraz jak z nim rozmawiałem mówił że będzie albo jednym albo drugim. Jedno wiem na pewno, bedzie szybki
Chyba nie chodzi o e24 m6 a o e24 z silnikiem z mojej ex 6 s38b38. A m5 slyszalem, ze sprzedal bo potrzebowal budzet na inne projekty. Ciekawe.
Nie mam bladego pojęcia, w ubiegłym roku był M5, teraz jak z nim rozmawiałem mówił że będzie albo jednym albo drugim. Jedno wiem na pewno, bedzie szybki
Witam wszystkich serdecznie ! Na M-Traku się raczej nie pojawie , ponieważ autko jedzie do lakiernika w poniedziałek na odświeżenie lakieru oraz felg , mechanicznie MALINKA
A tak poza tym to założyłem wiatraczek od klimy , zamówiłem zderzak na przód oraz oponki bo te slicki no dopałke się nadają , lampy bo te są matowe i latają w środku . Lampy oczywiście od M5 , komplet klocków , no i wymiana oleju niebawem . Jeszcze tylko musze ogarnąć pewną rzecz mianowicie przy 80-90 km/h podczas hamowania auto wpada w rezonans aż trzęsie . To nie wina opon ani felg czy tarcz coś chyba z tym drążkiem. Się ogarnie .
Pozdrawiam Marcinie!
_________________ Mpower , wszystko jasne nie ma kompromisów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum