Wania, powinienes w lecie skrzyknac chlopakow i zabrac ich na Mtrack. To byloby naprawde cos... zrobic jakis fachowy i genialny filmik. A potencjal macie spory!
Dokładnie to samo stwierdziłem po 'skręcie' filmu przez Wanie z Koszalińskiego lotniska. Zrobiony po cichu lajtem a wyszło ekstra... co dopiero jakby w to zaangażować scenariusz, ujęcia, kilka mocowań kamer tu i tam... Już widzę tytuł "Comercial ///M from Poland" ,
Wania, powinienes w lecie skrzyknac chlopakow i zabrac ich na Mtrack. To byloby naprawde cos... zrobic jakis fachowy i genialny filmik. A potencjal macie spory!
Dokładnie to samo stwierdziłem po 'skręcie' filmu przez Wanie z Koszalińskiego lotniska. Zrobiony po cichu lajtem a wyszło ekstra... co dopiero jakby w to zaangażować scenariusz, ujęcia, kilka mocowań kamer tu i tam... Już widzę tytuł "Comercial ///M from Poland" ,
z mojej strony nie ma problemu, z checia zabiore ktoregos operatora ze soba na jakis Mtrack jednodniowy bo na powtorke w Koszalinie napewno jake ze swoja polowka ale moze jak bedzie jakis zorganizowany wyjazd z Trojmiasto to by ktos ze soba zabral jednego lub dwoch chlopakow z kamera?
MaRoS napisał/a:
Marcin_Os napisał/a:
Tylko tam do palnika pod koniec było lepiej dać jakąś laskę
nieee, wyszłoby, że kobita mądrzejsza niż facet, a tak wszystko zostaje w rodzinie
Przygotowalem sobie wszystko: sruby z podkladkami, o-ringi, filterek, uszczelki, preparat do zabezpieczania gwintow, benzynke oraz szczoteczke
na pierwszy rzut poszedl filterek - na zdjeciu w zestawieniu ze starym
pozniej pokrywa od strony pasazera - niezbyt ciekawie wygladaja te sruby w porownaniu do nowej
dostep nie byl najlepszy ale tez nie bylo tragedii po usunieciu tego plastiku co kieruje powietrze (wiadomo ze ze zdjetym przodem bylo by super dojscie)
stare o-ringi w porownaniu do nowych byly jak gdyby z plastiku, twarde i rowne, nowe sa mieciusie i okraglutkie na dodatek jeden ze starych byl pekniety
na koniec pokrywa od strony kierowcy, dostep do niej rowniez byl taki SE ale bez tragedii, dalo sie wszystko wymienic
jak widac po pokrywie strona od kierowcy tez sie pocila a bylem przekonany ze jest ok i na poczatku nie chcialem jej ruszac ale uznalem ze lepiej wymienie profilaktycznie.
uzupelnilem olej, odpalilem eMke, przez pewna chwile chodzila bardzo nie rowno ale sie uspokoila, po trzecim odpaleniu i malym kolku na placu (bez zadnego katowania tylko zwykle przejechanie sie) wszystko wrocilo do normy - mam nadzieje bo jeszcze nia nie jezdzilem od tego czasu
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 19:47
Bedzie dobrze nie marudz, dobra robota mechaniku:) Nie wiem na ile to istotne jest ale czy pamietales zeby srubki dokrecic z odpowiednia sila podajze 8Nm??
_________________ BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum