Podgrzewane fotele
Podgrzewane fotele
Witam.
Nie mam u siebie podgrzewanych foteli. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa dołożenia? Tzn czy jest wogóle taka mozliwość, co trzeba kupić, kto ewentualnie może takie coś zrobić i jaki może być orientacyjny koszt?
Wymiana foteli raczej nie wchodzi w grę, bo mam mało popularny kolor skórzanej tapicerki...
Nie mam u siebie podgrzewanych foteli. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa dołożenia? Tzn czy jest wogóle taka mozliwość, co trzeba kupić, kto ewentualnie może takie coś zrobić i jaki może być orientacyjny koszt?
Wymiana foteli raczej nie wchodzi w grę, bo mam mało popularny kolor skórzanej tapicerki...
Re: Podgrzewane fotele
kiepsko to widze 
Albo kupujesz fotele z podgrzewaniem i przekładasz odzienie, albo dokladasz u siebie funkcje ale to moze drogo wyjsc ( instalacja, maty grzewcze, etc. )

Albo kupujesz fotele z podgrzewaniem i przekładasz odzienie, albo dokladasz u siebie funkcje ale to moze drogo wyjsc ( instalacja, maty grzewcze, etc. )
Hmm nie wesoło... lepiej kupić fotele z grzaniem od razu tak jak podpowiada Paffcio, albo kupić maty grzewcze z instalacją od jakiś fotelików od e46. Sprawa samego podpięcia jest już mniej skomplikowana ponieważ w celce z bezpiecznikami są opisane bezpieczniki od podgrzewania foteli osobno dla pasażera i kierowcy. Prowadzisz instalację zasilania od foteli "przepuszczasz" przez przystosowany do tego sterownik w konsoli (musisz także dokupić - zadzwoń do Bombla na pewno ma taki do M3, nie wiem czy jest tam jeszcze po drodze jakiś moduł) i podpinasz do tych właśnie bezpieczników odpowiadających za każdy fotel z osobna. Trochę korowodu z tym jest ale zwykły elektryk co ma trochę pojęcia o elektryce samochodowej Ci to zrobi i za w miarę rozsądne pieniążki. A maty założy Ci zwykły tapicer samochodowy albo nawet Ty sam.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Nie mówię ze się nie da tylko że jest z tym trochę zabawy 

Nikt nie pisal ze sie nie da, tylko albo trzeba sie narobic i troche kasy wlozyc, albo kupic fotele z podgrzewaniem i przelozyc skore (skoro nietypowy kolor) potem tamte wystawic na sprzedaz. Ta druga opcja wydaje mi sie lepszamateush pisze:Co wy mowicie...
Wszystko da sie zrobic:
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=341242

Paffcio, po co mam kupować fotele, bawić się w przekładanie skór i później bujac sie z tamtymi fotelami rok albo wiecej by je opchnąć...? A nie pomyślałeś, że maty są zszyte razem ze skórą? I co wtedy? Bynajmniej taką infofmację uzyskałem w ASO w Mikołowie, że maty grzewcze są zszyte ze skórą...Paffcio pisze:Nikt nie pisal ze sie nie da, tylko albo trzeba sie narobic i troche kasy wlozyc, albo kupic fotele z podgrzewaniem i przelozyc skore (skoro nietypowy kolor) potem tamte wystawic na sprzedaz. Ta druga opcja wydaje mi sie lepsza
Pomyślę na spokojnie i jak się nieco ociepli pewnie wezmę się za dokłądanie siedzeń grzanych, bo bardzo mi tego brakuje

no tego to akurat nie wiedzialem, bo niby skądA nie pomyślałeś, że maty są zszyte razem ze skórą? I co wtedy? Bynajmniej taką infofmację uzyskałem w ASO w Mikołowie, że maty grzewcze są zszyte ze skórą...

Zrobisz jak bedziesz chcial, ja tylko swoje zdanie napisalem
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Maty nie są zszyte ze skóra. Wiem bo rozbierałem z Mateushem swój fotel. Nawet może gdzieś mam zdjęcia to je wrzuce, jak taki fotel wygląda w środku.
Nie musisz kolegoMaRoS pisze:Maty nie są zszyte ze skóra. Wiem bo rozbierałem z Mateushem swój fotel. Nawet może gdzieś mam zdjęcia to je wrzuce, jak taki fotel wygląda w środku.

cos nie dales znac co z tymi fikolami.dodam tylko ze oryginalne maty sa zaszyte pod skora.pozdro
vin: JP!!!
Auto sprzedałem, użytkowałem zresztą tylko w ciepłe dni, więc jednak grzanie zbędne było
Obecne mają już grzanie 

w taka pizdziawe dupa moze zmarznac szczegolnie na tylnym siedzeniu 

vin: JP!!!