Dokładnie.. Trudno może następnym razem...MaRoS pisze:Tu raczej chodziło o porównanie serii do fabrycznie wzmocnionej wersji
M Track Day #4, 15.07.07 (niedziela), lotnisko w Ułężu,
Re: M Track Day #4, 15.07.07 (niedziela), lotnisko w Ułężu,
Ja mam nadzieję, że następnym razem, to się pokaże jakieś M e36, co???MP pisze:Dokładnie.. Trudno może następnym razem...MaRoS pisze:Tu raczej chodziło o porównanie serii do fabrycznie wzmocnionej wersji
Szczerze powiem głupio mi, tak sam walcze...

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Fajowe zdjęcia. Kawał ciężkiej roboty... praca w takim upale.
A nie ma może więcej fotek mojego autka?
Cebul, może Ty masz jeszcze jakieś fajne fotki, oprócz tych co na forum już wrzuciłeś?
Pozdr.
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
Marcin_Os pisze:Ja mam nadzieję, że następnym razem, to się pokaże jakieś M e36, co???MP pisze:Dokładnie.. Trudno może następnym razem...MaRoS pisze:Tu raczej chodziło o porównanie serii do fabrycznie wzmocnionej wersji
Szczerze powiem głupio mi, tak sam walcze...
sam walczysz ale najlepsze czasy trzaskasz

Wiem, ze juz wszyscy zyja kolejnym Track Day'em, ale chcialem niesmialo zapytac, czy beda jakies filmiki z TD #4?
Mialo byc synchroniczne palenie, niecenzuralne nagrania z przjazdow robione kamera Kokiego...
Wiadomo cos o tym?
Mialo byc synchroniczne palenie, niecenzuralne nagrania z przjazdow robione kamera Kokiego...
Wiadomo cos o tym?
Hm... mysle ze w koncu bedaPawel pisze:Wiem, ze juz wszyscy zyja kolejnym Track Day'em, ale chcialem niesmialo zapytac, czy beda jakies filmiki z TD #4?
Wiadomo cos o tym?

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!