Napisz mi proszę numer do siebie jak możesz na PW. Dziękuje.Camil pisze:Yyy ten hamannn to mial moj ex ojczym oszust. auto walone w przod, krzywo zrobione, jeden blotnik tylny zle wyciagniety obciera jak dasz ognia. Cos namieszane z zegarami. A cena to napisze tylko ZART!!!!!!!!!!!!!! I KPINA!!!!!!!!!!!!!!! Niech powie ile dal. Jedyny +to silnik i skrzynia, ktora nie ma najmniejszego luzu na galku. Jak bedziesz mial jakies pytania dot hujmannna to pisz, wiem o nim wszystko.
M Roadster
Re: M Roadster
Panowie, mówimy tu o aucie 9-11 letnim, w tej cenie. Nie można się łudzić, że w Polsce jest wielu kolekcjonerów, którzy po niedzielnej mszy dbają o to, aby auto ostygło juz w garażu. Sam szukałem mojej Z3 M Coupe kilka lat. Raz, że w wiekszości aut z literą M jest mniej, poza tym jak dorwą się do nich agresywni jeźdzcy to wiadomo co mamy na rynku wtórnym. Kolego 206 GTI, cierpliwości, rusz się na zachód, tam musi być jakaś cywilizacja 

witek, dobrze mowi dajcie mu jesc ;P a tak na powaznie nawet ze zdjec ona wyglada na zmeczona...
206 GTi, nie podawaj sie i jezeli chcesz zadbana sztuke to tylko poza naszymi granicami
206 GTi, nie podawaj sie i jezeli chcesz zadbana sztuke to tylko poza naszymi granicami
Raz jeszcze Dziękuję za rozmowe.Camil pisze:Yyy ten hamannn to mial moj ex ojczym oszust. auto walone w przod, krzywo zrobione, jeden blotnik tylny zle wyciagniety obciera jak dasz ognia. Cos namieszane z zegarami. A cena to napisze tylko ZART!!!!!!!!!!!!!! I KPINA!!!!!!!!!!!!!!! Niech powie ile dal. Jedyny +to silnik i skrzynia, ktora nie ma najmniejszego luzu na galku. Jak bedziesz mial jakies pytania dot hujmannna to pisz, wiem o nim wszystko.
Czarną odpuszczam.
Tak BTW. Zamiast Z3M jest
SLK 350.
2007 rok
26k przebieg
full opcja
srebrny.
SLK 350.
2007 rok
26k przebieg
full opcja