Witam!
Panowie tak jest zmienilem auto..........mam teraz e36
Nie powiem zebym byl rozczarowny tym autem ,wrecz przeciwnie jara mnie konkretnie........hehehehe
......W momencie kiedy pisalem ze bede w Bialej mialem umowiony termin u lakiernika na 08.09.2008(mialy byc kola i mialo byc wszystko gotowe do 14-15 wrzesnia...........niestety zastanawialem sie nad kolami BBS CH 19" czy Oryginal 19" e46 i tak sie stalo ze ze sprzedazy BBS'ow gosc sie rozmyslil i na razie nie sa do sprzedania a oryginaly za rozsadne pieniadze (tj.3200zl) zostaly sprzedane na allegro i teraz czekam na kola z Ebay"a (wszystko zalezy kiedy beda ) jak przyjada to wstawiam auto do lakiernika (musze zmienic blotniki ,bo szwajcar wstawil wloty od e46 ......truuuuuu jego mac).............Blotniki juz mam ,wszystko jest ,tylko kol nie ma !!!!
Bez tego nie moge ruszyc do przodu ,bo nie wiem ile trzeba rozciagnc blotniki............tak wiec "na dwoje babka wrozyla" z tym moim przyjazdem.........
Gdyby kotos mial w bialym takie kola to pozyczylbym do przymiarki i po sprawie a tak ZONK!!!!!..........no ale nie mowie ze nie bede poprostu chce zeby sprawa byla jasna i zebym byl traktowany powaznie!!!!
Auto kupilem z mysla o imprezach (napewno nie tylko ) ale po czesci tak ...........wiec szykujcie sie ze bede czestym gosciem na MTD!!!!........
Gwint juz w aucie , jeszcze pare manewrow i bedzie git.............dzisiaj chcialem ja troche "opuscic" stalo sie : przesadzilem -Lezy na glebie jak tarpan zaladowany 20-stoma workami maku .............tak wiec jutro od rana podnosze ja "ku gorze" (robilem na podworku az sie ciemno zrobilo i to nie tylko w oczach....hehehe)
Tak wiec Panie Mateuszu prosze mnie wpisac pod znakiem zapytania...........
OBIECUJE ZE SIE POSTARAM!!!!........Biala Podl. tak blisko jeszcze nigdy nie bylo tylko 160km!!!
Os.........co tu sie chwalic masz taka od lat

Tylko TYLNY NAPED ......... to jest wlasnie to co Tygrysy kochaja najbardziej!!!