Pomoc przy zakupie bmw e46 m3
Pomoc przy zakupie bmw e46 m3
Witam wszystkich mam prośbę o pomoc przy zakupie,mianowicie w piątek jestem umówiony w serwisie bmw auto fus w warszawie na przegląd przed zakupowy i chciałbym żebyście mi doradzili co maja mi dokładnie sprawdzic. A może jest ktoś kto chciałby podjechać do serwisu i pomoc przy zakupie 

Re: Pomoc przy zakupie bmw e46 m3
Olej Fusa, to po pierwsze - tym bardziej, jeśli to oni serwisowali samochód, który zamierzasz kupić. Po drugie, kompresja. Potem buda, miernik, podzespoły - standard (ew. zamień kolejność).
W Fusie, to oni się nadają ew. do wciskania nowych wozów - serwis to żart i z olbrzymią determinacją wpierdolą Cię na minę (mieli już takie przypadki), a Ty im jeszcze z uśmiechem na ustach za to zapłacisz. Praktycznie każdy bardziej obeznany pilot jest lepszy od nich i jeśli sam nie pokażesz dokładnie paluchem i nie wytłumaczysz, nie licz na rzetelność.
W Fusie, to oni się nadają ew. do wciskania nowych wozów - serwis to żart i z olbrzymią determinacją wpierdolą Cię na minę (mieli już takie przypadki), a Ty im jeszcze z uśmiechem na ustach za to zapłacisz. Praktycznie każdy bardziej obeznany pilot jest lepszy od nich i jeśli sam nie pokażesz dokładnie paluchem i nie wytłumaczysz, nie licz na rzetelność.
Aż taki kiepski jest ten serwis? A polecicie jakiś warsztat w Warszawie na taki przegląd auta? Dodam ze auto było tam serwisowane od nowości aż do teraz. I jeszcze jedno jaka powinna być kompresja?
Fus +1 Tym bardziej, że teoretycznie znają auto to co mają sprawdzać 

KM5
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
A skad jest auto,ktore chcesz kupic?
40km od Warszawy
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
A w ktorym kierunku?
Mam mechanika znajacego m3 jak własną kieszeń ale ok 40km od wawy w kierunku Gory Kalwarii, Puław, Lublina.
Mam mechanika znajacego m3 jak własną kieszeń ale ok 40km od wawy w kierunku Gory Kalwarii, Puław, Lublina.