Klocki w M
Klocki w M
moze ktos miał inne niz oryginały??? szukam opinii o innych klockach. teraz mam oryginały i jestem srednio zadowolony, zazwyczaj wkładałem do M zwykłe ferrodo i jakos dawały rade. teraz chce wymienic i nie wiem co kupic, w hurtowni u nas polecaja mi Jurid j-ac mówia ze to najlepszy klocek z zamiennika, kiedys miałem tez w M5 pagid i tez było super.
Re: Klocki w M
Ja w swojej mam ATE z przodu i tyłu i jakiś czas temu hamowałem z 275km/h do około 60km/h i aż za niedługo zatrzymałem się żeby zerknąć na hamulce.... Wszystko OK więc polecam ATE
E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
ja mialem ferrodo i malo samochod nie spalil sie jak 3 razy zachamowalem tylko ze 160 

mi tez sie tarcze na ferrodo grzały do czerwonosci ale samohód hamował .tom_kulturysci pisze:ja mialem ferrodo i malo samochod nie spalil sie jak 3 razy zachamowalem tylko ze 160
Pagid RS29. Piszcza i pyla.
Ale polecam. Poznan wytrzymaly bez najmniejszego problemu
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Polecam Textary.Zimne troche popiskuja ale nie pyla i znacznie lepiej hamuja niz ATE!
Osobiście jeżdze na ferrodo i dają rade
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Ja też polecam PAGIDY.
AP Racing używa ich w swoich zestawach
AP Racing używa ich w swoich zestawach
To musiałeś ostatnio wymieniać na nowe, bo jak kupowalismy to były to RS-19mateush pisze:Pagid RS29. Piszcza i pyla.

Ale to prawie to samo.
17.01.11
hamulce w emkach w przeciwieństwie do innych rzeczy można poprawić
ja założyłem kit EBC turbo grove discs + red stuff pads
tylko,że to zestaw do ostrego hamowania bo gdy się długo jeżdzi spokojnie to trzeba co jakis czas przeszlifowywać tarcze ze względu na twarde ceramiczne klocki
-do seryjnej tarczy się nie nadają bo ginie ona w oczach
ja założyłem kit EBC turbo grove discs + red stuff pads
tylko,że to zestaw do ostrego hamowania bo gdy się długo jeżdzi spokojnie to trzeba co jakis czas przeszlifowywać tarcze ze względu na twarde ceramiczne klocki
-do seryjnej tarczy się nie nadają bo ginie ona w oczach

1990 M3 E30 SPORT EVOLUTION WITH A GR. MOTOR EX
1991 FERRARI 512TR BY KOENIG SPECIAL
1991 FERRARI 512TR BY KOENIG SPECIAL