Interesuje mnie dobre CB jakie wy uzywacie jakby mozna bylo prosic o jakies opinie
I takze musze zakupic bardzo dobra mapke na PL i europe Zachodnia co sami uzywacie i co polecacie?
Pozdrawiam
Mapa do Navi?stm pisze:Witam, z uwagi ze zakupilem srebna emke musze wyposazyc sie w lepszy sprzet do tzw.ostrzegania![]()
Interesuje mnie dobre CB jakie wy uzywacie jakby mozna bylo prosic o jakies opinie
I takze musze zakupic bardzo dobra mapke na PL i europe Zachodnia co sami uzywacie i co polecacie?
Pozdrawiam
stm pisze:Dokladnie chodzi o mapki do Navi.Posiadam sprzecik Mio i potrzebuje do niego bardzo dobra mape na polske i taka w miare na europe zachodnia.Myslalem nad AutoMapa XL ale nie moge nigdzie znalesc opinii na jej temat albo najnowsza AutoMape na PL i do tego destinator 6 na europe ale sam nie wiem moze macie jakies propozycje i doswiadcznia z danymi produktami.
Z tego co czytałem o CB. Najważniejsza w antenie jest (o czym każdy chyba wie) długość (wynika to z podstawowych praw fizyki), do mojego CB mam 2 anteny, jedna (Alan 9 Plus) montowana na bagażnik (używam jej w eMce i w 7emce) druga na magnes do focusa (nie pamiętam jaka ale gorszej marki) i z tej drugiej (krótszej) odbiór i nadawanie jest zdecydowanie gorsze.adams pisze:na zagranice iGO,na Polske Automape 4na cb radio najlepiej uniden - najlepszy stosunek kasa do jakosci. antena nie jest taka wazna, za stówke kupisz juz sensowna.