Zakładam temat na wniosek Bombla z którym z chęcią porozmawiam na temat driftingu.
Na początku zaznaczę że nie uważam się za mistrza driftingu, wręcz przeciwnie uważam że praktycznie nic nie umiem. Słowa driftt używam określając każdy kontrolowany poślizg, bo po pierwsze fajniej brzmi po drugie taka jest definicja driftu (jeżeli się mylę proszę mnie poprawić).
W innym temacie napisałem że mi osobiście łatwiej się driftuje (Sory Os) przednionapędówką, kolega bombel stwierdził natomiast, że z chęcią wykaże mi że łatwiej driftuje się RWD. Więc słucham.
Drifting
Re: Drifting
Nie. Na tym forum o takich rzeczach nie bedziemy rozmawiac.
Przednionapedowka sie nie driftuje. Robi sie "ass-dragging"
Driftuje sie RWD. Nie wierzysz? Wpisz sobie "drifting" w youtube i policz auta FWD i AWD.
Temat zostal wyczerpany wiec zamykam.
Przednionapedowka sie nie driftuje. Robi sie "ass-dragging"
Driftuje sie RWD. Nie wierzysz? Wpisz sobie "drifting" w youtube i policz auta FWD i AWD.
Temat zostal wyczerpany wiec zamykam.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: Drifting
Przede wszystkim nie da się driftować FWD. Więc oczywistym jest, że ławiej to zrobić w RWD. A zarzucania dupy ręcznym to nie ma to żadnego związku z jazdą bokami. Owszem łatwo to robić i łatwo panować wtedy nad autem, ale skoro już jeździłeś M3 to powinieneś zauważyć, że RWD to jest zupełnie co innego i nie wiem wogóle jak to można ze sobą porównywać