M5 E60 na katowickiej
M5 E60 na katowickiej
Filmik podebrany z MPWR
ładnie chodzi podziwaim go
http://www.tkdami.net/~galekmarcin/m5_- ... t-divx.avi
ładnie chodzi podziwaim go
http://www.tkdami.net/~galekmarcin/m5_- ... t-divx.avi
Pale gume a nie dusze
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: M5 E60 na katowickiej
Lubie szybką jazde, ale to co robi ten gość inaczej niż skończony debilizm nie można nazwać!! ponad 300km/h prowadząc jedną reką bo w drugiej trzyma kamere
Jeszcze rozumiem gdyby to był autobahn
p.s. to chyba ten z którym się ciąłem na puławskiej

p.s. to chyba ten z którym się ciąłem na puławskiej
tu jest ukazane ze emki mozna prowadzic jedna reka ponad 300 bo w innych autach tego pokroju dawmo bys wyleciał np porsche jechałem carrera S to przy 200 dwie rece na kierownicy i nie mozna puscic bo inaczej lezysz
Pale gume a nie dusze
- Maros
- Kontakt:
właśnie w tym rzecz, ze jezdnia musiała być idealnie prosta bo przy 300 więkasza koleina czy dziura i facet by zabił siebie i pewnie kilka innych osób... a wiemy, że dziur mamy pod dostakiem... żeby to było jednorazowo jak akurat ma prostą bez aut ale on tak jedzie conajmniej kilkanaście minut i to że prowadzi jedną ręką to naprawde przegięcie... jak dla mnie koleś ma szczęście, że żyje
Koles od tej m5 powinien sobie wynajac tor i tam sie wyzywac bo troche przesadza a nawet bardzo no ale cos takie zyje !!!! Ja juz tez leciałem m5 e39 280km/h ale ta na wrocław a tam jest nowa droga prawie ruchu nie było wiec mozna sobie pozwolic ale nie tak jak koles wali maraton przez kilka minut
Pale gume a nie dusze

Czy ta pomaranczowa lampka na desce to DSC OFF

- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
zap...dala ostrzej... 

Jechal szybko. Troche glupio ze jedna reka... Ale widzialem bardziej hardcorowe filmy.
A to, ze wylaczyl DSC to chyba normalka, bo z tym wlaczonym nie mozna bezpiecznie jezdzic, conajwyzej sie zabic mozna...
A to, ze wylaczyl DSC to chyba normalka, bo z tym wlaczonym nie mozna bezpiecznie jezdzic, conajwyzej sie zabic mozna...

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- Maros
- Kontakt:
imo przy prędkościach >150 w przypadku poślizgu jedynym ratunkiem jest dsc. Czas reakcji człowieka jest zbyt wysoki a komp potrafi wyłapać to wcześniej
Maros najczęściej dsc wyłapie szybciej lecz nie zawsze. Gdy ktoś przyzwyczajony jest do kontr i ma reakcje z automatu zaczyna się problem bo dsc podwaja reakcję... A tak ogólnie to zawsze dsc może się zawiesić tak jak mi ostatnio co do Ciebie dzwoniłem
Zwyczajnie gdy czujniki odbierają odchylenie od norm powyżej jakiegoś tam czasu to stwierdza że błąd i odpina abs i dsc
gdy sobie po 20-30minutach przemyśli jednak sprawę to łaskawie wraca do normy...
Ja przyzwyczaiłem się do jazdy bez dsc. Tak czy inaczej przy ponad 200 ani dsc ani człowiek zbyt wiele nie zrobi gdy auto wystrzeli się z koleiny.. bez napinki, skupienia dsc jest mistrzem
Zastanawia mnie bardziej jedno-czasami gdy jedzie się na granicy przyczepności mryga bardzo delikatnie lampka ale baz najmniejszego odczucia w hamowaniu czy gazie (to takie ostrzeganie?? czy mikro odejmowanie gazu?? )
Koleś z filmu istotnie do mądrych nie należy... Na początku filmu wogóle mrygała mu lampka więc działało dsc

Ja przyzwyczaiłem się do jazdy bez dsc. Tak czy inaczej przy ponad 200 ani dsc ani człowiek zbyt wiele nie zrobi gdy auto wystrzeli się z koleiny.. bez napinki, skupienia dsc jest mistrzem

Zastanawia mnie bardziej jedno-czasami gdy jedzie się na granicy przyczepności mryga bardzo delikatnie lampka ale baz najmniejszego odczucia w hamowaniu czy gazie (to takie ostrzeganie?? czy mikro odejmowanie gazu?? )
Koleś z filmu istotnie do mądrych nie należy... Na początku filmu wogóle mrygała mu lampka więc działało dsc

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
- Maros
- Kontakt:
mruganie nie koniecznie oznacza działanie dsc, ale też że auto gubi przyczepność, bez ingerencji dsc.
Człowiek mimo wszystko nie dorówna dsc, bo nie może np. przychamować tylko jednym kołem...
a napisałem to co napisałem, bo kiedyś dsc mi uratwało dupsko jak mi przy 150 tyłek zaczał wylatywać
Człowiek mimo wszystko nie dorówna dsc, bo nie może np. przychamować tylko jednym kołem...
a napisałem to co napisałem, bo kiedyś dsc mi uratwało dupsko jak mi przy 150 tyłek zaczał wylatywać
Musze się zgodzić z MaRoSem.Gdyby nie dsc to miałbym prawdopodobnie już inny samochód.
17.01.11
ogólnie się z wami zgadzam. miałem jednak również problem iż zakładjąc kontrę dsc ją podwoiło i prawie siedziałem w rowie
Dawniej m3 było bez dsc, a najlepiej bez abs i wtedy to była zabawa. 

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
Ja nie mam tego problemu bo nie mam DSC. Do 270km/h daję sobie radę bez.
Jeżeli ktoś ma pojęcie o jeździe to DSC jest zbędne IMHO.
Jeżeli ktoś ma pojęcie o jeździe to DSC jest zbędne IMHO.