Pękające emki.
Pękające emki.
Witam.
Sory za zaśmiecanie,ale mam do was takie pytanko,czy wiadomo wam coś o pękaniu lub rozwarstwianiu sie karoserii w emkach.Dokładnie chodzi o modele E-36 M3 i o E-46 M3.Czy znacie jakieś przypadki tego rodzaju w autach seryjnych.
Sory za zaśmiecanie,ale mam do was takie pytanko,czy wiadomo wam coś o pękaniu lub rozwarstwianiu sie karoserii w emkach.Dokładnie chodzi o modele E-36 M3 i o E-46 M3.Czy znacie jakieś przypadki tego rodzaju w autach seryjnych.
Re: Pękające emki.
Jedno Z3 M widziałem, tylna częśc nadwozia chciała dać sobie spokój.
O e36/46 nic nie słyszałem.
O e36/46 nic nie słyszałem.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Pekajaca podloga w okolicach mocowania tylnego zawiesznia/tylnego mostu to znany problem w M3 E46, czesto poruszany na roznych forach. Problem podobno poprawiony w M3 po "lifcie" czyli po 09.2003. Uzytkownik PMN z tego forum spotkal sie z tym problemem osobiscie.
PS. Wypelnij prosze poprawnie pola "Auto" i "Skad"...
PS. Wypelnij prosze poprawnie pola "Auto" i "Skad"...
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
- tomek///M3
- Kontakt:
O.K dzięki,ale czym to było spowodowane,jakieś wady konstrukcyjne?
w mojej byłej m3 e36 tez rozleciało sie mocowanie tylnego wózka . wyrwało szpilki z gwintem z karoserii czyli tak jak dzieje sie w duzej ilosci egzemplazy m3 e46.
czesc Dominikminiuś m3 pisze:w mojej byłej m3 e36 tez rozleciało sie mocowanie tylnego wózka . wyrwało szpilki z gwintem z karoserii czyli tak jak dzieje sie w duzej ilosci egzemplazy m3 e46.