Nowy AC Schnitzer na GAZ!!!!!!!!!!
Re: Nowy AC Schnitzer na GAZ!!!!!!!!!!
Wybacz, ale dla mnie 500 konny samochód na gaz to szczyt wiochy i skąpstwa.
Ja sie z toba kostek_ja, klocic nie bede bo to nie ma sensu. Koniec OT.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Dla mnie szczytem wiochy jest drift focusem, a szczytem skapstwa zjaranie jednego kompletu na mtracku. I chetnie sobie z Toba podyskutuje na temat zasilania pojazdu paliwem alternatywnym. Jak beda jezdzily auta na wodor niedlugo to tez powiesz, ze to wiocha??kostek_ja pisze:Wybacz, ale dla mnie 500 konny samochód na gaz to szczyt wiochy i skąpstwa.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Chyba lubisz mi dokopywać
Co do drifu się zgodzę
A w moim przypadku zjaranie jednego kompletu opon nie było szczytem skąpstwa tylko głupty że nie kupiłem letnich opon na 18tki.
Wodór jest jak najbardziej wporządku i zchęcią z tobą porozmawiam podczas najbliższego spotkania apropo źródeł alternatywnych. Pewnie sporo się dowiem

Co do drifu się zgodzę

A w moim przypadku zjaranie jednego kompletu opon nie było szczytem skąpstwa tylko głupty że nie kupiłem letnich opon na 18tki.
Wodór jest jak najbardziej wporządku i zchęcią z tobą porozmawiam podczas najbliższego spotkania apropo źródeł alternatywnych. Pewnie sporo się dowiem

Po pierwsze to targi we Frankfurcie skonczyly sie ponad pol roku temu i to nie jest zaden news. Widzialem to auto i rzeczywiscie "trąci wioską".
A po drugie to widze ze dyskusja zeszla na inny plan. Pamietajcie ze to jest forum o FAKTACH a nie o jakis przemysleniach, opiniach czy nastawieniu kogos do jakiegos tematu.
Rzeczowa dyskusja & wymiana informacji.
Dziekuje
A po drugie to widze ze dyskusja zeszla na inny plan. Pamietajcie ze to jest forum o FAKTACH a nie o jakis przemysleniach, opiniach czy nastawieniu kogos do jakiegos tematu.
Rzeczowa dyskusja & wymiana informacji.
Dziekuje

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!