O! Nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje. Maja jakies www? Czy to jest jakas organizacja "wewnatrz BMW only".Os_ pisze:Odnośnie szkolenia znam dwóch Panów z BMW Fahrer Trening z BMW PL. Za jakąś normalną opłatą napewno poprowadzili by fajne dynamiczne szkolenie.
Pomysly na promocje forum
Re: Pomysly na promocje forum
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Os_ chodzi o Prosiaq'a i jego tatę? 

ET 10.2s; 1.406s 60ft - streetlegal M3Turbo
Generalnie są plany aby powstała szkoła BMW Fahrer Trening w Polsce. Plany są raczej jeszcze odległe.mateush pisze:O! Nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje. Maja jakies www? Czy to jest jakas organizacja "wewnatrz BMW only".Os_ pisze:Odnośnie szkolenia znam dwóch Panów z BMW Fahrer Trening z BMW PL. Za jakąś normalną opłatą napewno poprowadzili by fajne dynamiczne szkolenie.
BMW PL wysłało Panów na przeszkolenie do Niemiec. Narazie zajmują się szkoleniami dynamicznym dla handlowców BMW. Wiele razy miałem przyjemność z nimi jeździć, m.in. M5/6 i naprawdę dają radę.
Sądzę, że z zaproszeniem ich do nas nie było by najmniejszego problemu.
Maros miał przyjemność z nimi jeździc w Modlinie M6

Tak jest i jest jeszcze jedenPMN pisze:Os_ chodzi o Prosiaq'a i jego tatę?

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Jest coś ala szkoła jazdy w BMW PL... Z czasem się ogarnę to może dowiem się co i jak... Mateusz jak we wtorek będzie ok. to się coś pokombinuje głębiej z tą promocją. Optimum byłoby stworzenie z czasem czegoś ala niemieckiego forum właścicieli aut M
logowanie po numerze VIN 

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
ZTCW plany odn. szkoły BMW PL są już od ok. 3 lat, a tak naprawdę nic z tego jeszcze nie wyszło.
Były nawet ambicje stworzenia toru pod Warszawą, ale jakoś cisza...
BTW. Chyba nam się topic rozjechał
Były nawet ambicje stworzenia toru pod Warszawą, ale jakoś cisza...
BTW. Chyba nam się topic rozjechał

ET 10.2s; 1.406s 60ft - streetlegal M3Turbo
Mogę rozkodowywaćAdamu pisze:Jest coś ala szkoła jazdy w BMW PL... Z czasem się ogarnę to może dowiem się co i jak... Mateusz jak we wtorek będzie ok. to się coś pokombinuje głębiej z tą promocją. Optimum byłoby stworzenie z czasem czegoś ala niemieckiego forum właścicieli aut Mlogowanie po numerze VIN

Forum żyje coraz bardziejPMN pisze:BTW. Chyba nam się topic rozjechał

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
dobrze ze sie wcześnie zalogowałem, potem byście mnie nie wpuścilliAdamu pisze:logowanie po numerze VIN

Jest juz pierwsza wersja nalepki. Doceleowo beda kolory BMW motorsport i lepsza folia. Rozmiar mysle ze dobry i zostanie jak jest.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!