naprawa zderzaka
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
naprawa zderzaka
Wbrew temu co mówi Pablo, mój zderzak CSL niestety uległ niewielkim uszkodzeniom. Oderwał się kawałek nie widoczny po zamontowaniu karbonowych listew, ale niezbędny do ich zamontowania. W Bawarii nie chcieli się tego podjąć, bo ponoć nie kleją zderzaków. Także mam pare pytań:
Czy włókno węglowe się klei?
Czy macie jakieś zaufane zakłady które mogłyby się podjąć naprawy takiego zderzaka? Nawet jeśli nie da się tego skleić to coś dosztukować tak żeby tylko przymocować karbonową listwe.
Czy włókno węglowe się klei?
Czy macie jakieś zaufane zakłady które mogłyby się podjąć naprawy takiego zderzaka? Nawet jeśli nie da się tego skleić to coś dosztukować tak żeby tylko przymocować karbonową listwe.
Re: naprawa zderzaka
Dac sie da napewno z tego co wiem , ja mam takiego fachmana no ale tu u siebie na miejscu w katowicach niestety wiec to cie chyba nie urzadza no ale da sie to zorbic tylko musisz znalesc jakis pozadny warsztat gdzie ci to zrobia
W Radomiu jest niezłe miejsce gdzie kleją zderzaki, ale w Wawie nie znam niestety.
Wiem, że AGT rzeźbi w karbonie, bo to sie na pewno klei, ale innym sposobem niż zwykłe zderzaki. Naprawiałem kiedyś karbonowe części w rowerze to pamiętam 

A gdzie u nas można to dobrze zrobić , bo przedni i tylny do klejenia.///M3 pisze:W Radomiu jest niezłe miejsce gdzie kleją zderzaki, ale w Wawie nie znam niestety.

Na kieleckiej vis a vis McDonaldsa przy statoilu.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Aha. Dzięki! To chyba nawet wiem gdzie.
Jest taka firma Global Plast, ul. Radzymińska 215. Naprawiali mi zderzaki z M-pakietu do E39, tylny był lekko nadłamany, za to przedni mocno pokiereszowany, przy odbiorze wyglądały jak nówki, poprostu idealnie. Może dadzą radę z tym carbonem. Znajdź telefon w internecie.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Kontakt:
ok dzięki, poszukam ich
U mnie w przednim zderzaku było takie nadłamanie podobne do twojego tylko, że ze dwa ray większe, nie było połowy dolnej części, a dali radę.
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Kontakt:
optmistycznie to co mówisz mnie nastawia do nich
jakby co dla innych chętnych podaje telefon: 0 22 679 97 23

jakby co dla innych chętnych podaje telefon: 0 22 679 97 23
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Kontakt:
byłem, tam dzisiaj. Gość nie robi w karbonie, ale i tak mi to zrobi. Akurat nie zależy mi na tym, żeby ta część która się urwałą była z karbonu. Musze tylko przywieźć mu zderzak oddzielnie, bo nichuja nie wjade do niego do zakładu.