Witam mam pytanie czy mozna zalozyc skrzynie biegow SMG w E46 z silnikiem 3,0
i czy warto zakladac wydech od M3. No i skad ten caly osprzet do SMG podajcie link firmy jak znacie. Dzieki z gory POZDRO
Skrzynia SMG w 330i
Re: Skrzynia SMG w 330i
Można założyć skrzynie SMG. Nie wiem czy od eMki pasuje, ale od 330i SMG na pewno, bo widziałem już takie modyfikacje.
Co do wydechu to nie wiem o czym myślisz, czy o całym razem z końcowym. Jeśli tak to nie założysz końcowego bo się nie zmieści, w emce nie ma koła zapasowego i jest to inaczej wyprofilowane. Reszta ponoć pasuje, daje tam jakieś niewielkie efekty, ale wszyscy co tak zrobili skarżą sie na duży hałas.
Link firmy ? No to chyba tylko części BMW..
Co do wydechu to nie wiem o czym myślisz, czy o całym razem z końcowym. Jeśli tak to nie założysz końcowego bo się nie zmieści, w emce nie ma koła zapasowego i jest to inaczej wyprofilowane. Reszta ponoć pasuje, daje tam jakieś niewielkie efekty, ale wszyscy co tak zrobili skarżą sie na duży hałas.
Link firmy ? No to chyba tylko części BMW..
Nie ma potrzeby dokładania do 330i skrzyni SMG z M3, 330Ci występowała ze skrzynią biegów SMG jako opcja.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Tylko że SMG w zwykłych BMW to dramat (w każdym razie w 645Ci), ta w M jest nieporównywalnie lepsza.
Napewno lepsze niż automat, choć zależy kto co lubi.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2