Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
-
kostek_ja
-
Kontakt:
autor: kostek_ja » pn maja 05, 2008 00:15
Czasami zdarza się tak, że zepsuje nam się jakaś mała pierdoła której BMW nie sprzedaje oddzielnie, a cały komplet jest bardzo drogi.
Niedawno moja eMka miała małą stłuczkę i zauważyłem że są chętni na takie małe części które u mnie mogły zostać nietknięte. Proponuje w tym temacie zrobić listę takich części. Jeżeli będę mógł wziąć te części to z chęcią je oddam.
Prosiłbym jednak najlepiej o zdjęcie takiej części żebym wiedział o co chodzi.
Aktualna lista
1. tom_kulturysci - jakiś zatrzask od lampy
2. beemek - reflektory
3. mateusch - jakiś plastik
4. Idzik - siatka od zderzak, kierunkowskaz.
Przynajmniej ktoś skorzysta z tego wypadku

Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 01:50 przez
kostek_ja, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
autor: tom_kulturysci » pn maja 05, 2008 01:07
Kostek miałem fotki przesłać ale czasu nie miałem więc prześle je w tym tygodniu...
-
mateush
- Site Admin
- Auto: 997TT
Kostek dowiedz sie najpierw czy bedziesz mogl wziac te czesci, bo chyba nie zawsze tak jest.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
-
kostek_ja
-
Kontakt:
autor: kostek_ja » pn maja 05, 2008 21:40
Jak się dowiem, dam znać.
-
beemek
dowiedz sie dowiedz bo ja jak odbieralem auto to zapomnialem sie zapytac no a oni "zapomnieli "mi te czesci oddac

.......ale tam jeszcze wroce

-
kostek_ja
-
Kontakt:
autor: kostek_ja » pn maja 12, 2008 18:06
Teoretycznie nie mogę, bo stare części trzeba zwrócić do ubezpieczalni. Ale praktycznie jakieś pierdoły mogę wziąć. Powie się że odpadły
Z tego wynika że mógłbym przysłużyć się tylko mateuschowi i tomowi_kulturyści.
Jeżeli dalej chcecie te części to zapodajcie zdjęcia żebym wiedział o co chodzi.