felgi 18 plus opony zimowe
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
felgi 18 plus opony zimowe
orginalne felgi m-power 18 z oponami michelin na zime cena 3000zł
tel 888 103 104
tel 888 103 104
Re: felgi 18 plus opony zimowe
zdjęcia lub nazwa modelu...?
Do M3 e46 były tylko jedne zimowe 18tki.
No tak, ale zdanie jest tak skonstruowane, że wynika z niego, iż felgi są "m-power" oryginalne, fakt... Ale dalej jest napisane że są w komplecie z oponami michelin zimowymi
Więc jak ma ktoś życzenie to może założyc sobie na ori felgi (letnie) opony zimowe, np 225/40/18 i 255/35/18
Tak to odebrałem...

Więc jak ma ktoś życzenie to może założyc sobie na ori felgi (letnie) opony zimowe, np 225/40/18 i 255/35/18

W sumie faktycznie nie jest do końca jasne, ale kolega PAKO pewnie zaraz sprostuje.
PAKO, mógłbyś sprecyzować jakie to felgi z jakimi (model) oponami? A najlepiej wrzuć zdjęcia. Ile tam bieżnika masz jeszcze na oponach? Są na sztukę czy do jazdy? No i jake profile i szerokości mają opony? Bo twoja oferta jest bardzo ogólnikowa i może być różnie interpretowana 

jezeli to orginalne letnie 18" M to jestem zainteresowany ale bez opon, bo swoje 19 własnie sprzedałem
porscheee, już miesiąc czekam ja i kostek_ja na odpowiedź kolegi, który na tym forum raczej na pytania nie odpowiada, a natomiast mnóstwo ich zadaje...
Konwersacja z PAKO to tak jak grochem o ścianę. Ciekawe czy i tobie udzieli takiej odpowiedzi jak nam...