Nowe Eisenmann 10% rabatu.
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Nowe Eisenmann 10% rabatu.
Użytkownikom MForum moge zaproponowac 10% zniżki na dowolny wydech z oferty Eisenmann, do każdego modelu BMW.
Jako autoryzowany dystrybutor Eisenmann na Polske, udzielam pełną gwarancje producenta oraz wystawiam fakture-vat 22%. Kontakt przez forum, maila (mikemclmm @ gmail.com lub osobiscie na terenie Warszawy)
Pozdrawiam,
Michał
Jako autoryzowany dystrybutor Eisenmann na Polske, udzielam pełną gwarancje producenta oraz wystawiam fakture-vat 22%. Kontakt przez forum, maila (mikemclmm @ gmail.com lub osobiscie na terenie Warszawy)
Pozdrawiam,
Michał
Re: Nowe Eisenmann 10% rabatu.
Masz w ofercie ostatnią puszkę do E34 3.8 sedan? Jeśli tak jaki prajs?
ps. z tego co pamiętam tam są 2 rozmiary końcówek.
ps. z tego co pamiętam tam są 2 rozmiary końcówek.
No Fear - No Fun!
- czarny8800
Chętnie się przyłącze do poznania ceny.
bez prawka, a punkty się zbiera.
W katalogu mam jeden rozmiar koncówek, 2X83mm.
Cena z rabatem 10%, to 780Euro brutto z przesyłką, lub z odbiorem w Warszawie. Tak jak mówiłem, nówki sztuki w pełną gwarancją Eisenmann.
Cena z rabatem 10%, to 780Euro brutto z przesyłką, lub z odbiorem w Warszawie. Tak jak mówiłem, nówki sztuki w pełną gwarancją Eisenmann.
!!
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
Syty , ja pewnie też się piszę tylko niech Euro trochę stopnieje 

LoneWolf, dzięki za info.
hehe, oby nam brody nie porosły za długie.Koki pisze:Syty , ja pewnie też się piszę tylko niech Euro trochę stopnieje
No Fear - No Fun!
Ja niestety nie poradze nic na kurs
A tez mnie boli 
Dalsze pytania, smiało walic
Moge zaoferowac takze zniżke na felgi BBS jako autoryzowany dystrybutor 

Dalsze pytania, smiało walic

!!
----------------
----------------
Ile za koncowy wydech do E 46 ??
E46 M3 jest w dwóch wersjach, rózniących sie koncówkami:
4X76mm 1100Eur brutto z transportem (z rabatem)
4X83mm 1200Eur brutto z transportem (z rabatem)
Oczywiscie kazdy wydech Eisenmann jest oferowany w wersji Sport i Race, bez różnicy cenowej.
4X76mm 1100Eur brutto z transportem (z rabatem)
4X83mm 1200Eur brutto z transportem (z rabatem)
Oczywiscie kazdy wydech Eisenmann jest oferowany w wersji Sport i Race, bez różnicy cenowej.
!!
----------------
----------------
Czym różni się Sport od Race ?
- czarny8800
Jeśli mowa o BBS coś takiego mnie interesuję 19 cali do E92. Jaki koszt?
http://www.e90post.com/forums/e90garageimg/3255/1.jpg
VMR 710's-235/35/19 ET35 & 265/30/19 ET33 tu jest model
Race jest głośniejszy i ma większy przepływ, ale niema niemieckiego certyfikatu TuV. Sport ma TuV, i jest cichszy.Idzik pisze:Czym różni się Sport od Race ?
To nie są felgi BBS, to są azjatyckie VMR (link do producenta)czarny8800 pisze:Jeśli mowa o BBS coś takiego mnie interesuję 19 cali do E92. Jaki koszt?

!!
----------------
----------------
- czarny8800
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6715585
te to już BBS chyba? Jaka cena tylko w srebrnym kolorze 19 cali?
te to już BBS chyba? Jaka cena tylko w srebrnym kolorze 19 cali?
Tak, to są BBS CK grafitowe 
Srebrne CK 19" zaczynają sie od 430Euro brutto, z rabatem.

Srebrne CK 19" zaczynają sie od 430Euro brutto, z rabatem.
!!
----------------
----------------
wydech e34
miła niespodzianka:)
dla mnie dobrze się składa że kurs euro nie szkodzi mojej kasie:)
niebawem wolf zgłosze się po końcówkę do e34,pozdr
dla mnie dobrze się składa że kurs euro nie szkodzi mojej kasie:)
niebawem wolf zgłosze się po końcówkę do e34,pozdr