Felgi z M3 19" z pakietu competition z oponami

Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:

1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.

Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne

2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.

3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.

4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
bart
Kontakt:

Felgi z M3 19" z pakietu competition z oponami

Post autor: bart » czw lis 20, 2008 09:54

Witam. Jak w temacie.
Sprzedam oryginalne felgi 19" M3 z pakietu competition 8/19 przód, 9,5/19 tył, zakupione w kwietniu tego roku w ASO BMW (faktura na 8.200zł. do wglądu) razem z oponami Goodyear Eagle F1 Asymetric 235/35/19 i 255/30/19 zakupione w kwietniu tego roku (faktura na 3.100 zł do wglądu).
Na felgach i oponach przejechane około 6 tyś km.
Komplet wyglada jak nowy, dlatego nie wklejam zdjęć.
Napompowane azotem, przygotowane do sezonu, wentylki chowane.
Cena okazyjna: za całość 6 tyś zł, bez negocjacji.
Możliwość zamiany na felgi 20, 21 cali do BMW X5 lub na BBS RS 17, 18 cali do M3 E30.
Tel. 607 232511
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kostek_ja
Kontakt:

Re: Felgi z M3 19" z pakietu competition z oponami

Post autor: kostek_ja » czw lis 20, 2008 10:12

bart pisze:wentylki chowane.
Sory za OT, ale jak to wygląda? Mają takie w ASO?
Też właśnie kupiłem drugi komplet, a że jeszcze nie mam wentylków... :-)

bart
Kontakt:

Re: Felgi z M3 19" z pakietu competition z oponami

Post autor: bart » czw lis 20, 2008 10:56

Akurat w Bielsku mieli. Zresztą dużo firm oponiarskich je posiada.
Wentyl składa się z dwóch części, część, która zawsze przy feldze jest widoczna, jest przykręcana celem dopompowania powietrza/azotu. A tak, to jest okragła zaślepka w kole.
Mam taki nowy komplet, jak chcesz, pisz na priv.

ODPOWIEDZ