///M3 E46 Black Arrow
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Re: ///M3 E46 Black Arrow
Jak dla mnie to komentarzy w dziale "sprzedam" nie powinno byc wogole.
Zaczyna sie zawsze niepotrzebna dyskusja prowadzona przez gawedziarzy czy glupie rady po nic nie potrzebne sprzedajacemu.
Zainteresowani dzwonia, a gawedziarze nie komentuja- takie jest moje zdanie.
Zaczyna sie zawsze niepotrzebna dyskusja prowadzona przez gawedziarzy czy glupie rady po nic nie potrzebne sprzedajacemu.
Zainteresowani dzwonia, a gawedziarze nie komentuja- takie jest moje zdanie.
Sprzedana, temat do zamkniecia 
PS. Pierwsza osoba podjechala obejrzec i od razu kupila, a nie pisala bajek i wymyslow na forum

PS. Pierwsza osoba podjechala obejrzec i od razu kupila, a nie pisala bajek i wymyslow na forum

To zdradź nam Paffcio kto jest nowym właścicielem
no i jaki będzie następca? 

No to "wkońcu" sprzedana... sporo czasu stała =/
bedzie chcial to sie ujawnidjset pisze:To zdradź nam Paffcio kto jest nowym właścicielemno i jaki będzie następca?

Bo duzo bylo takich "kupcow", przez telefon i maile, a on raczyl przyjechac i zobaczycmoalord pisze:No to "wkońcu" sprzedana... sporo czasu stała =/

Poza tym nie stala, bo byla caly czas eksploatowana.
Koniec tematu z mojej strony. Gratuluje zakupu nabywcy !
Ja tam polecałem kilku osobom którzy się mnie pytali, by umówili się z tobą i pojechali obejrzeć, bo auto fajnie wyposażone i wizualnie zadbane, ale widać udzielałem informacji bajkopisarzom lub marzycielom
Myślę, że nowy użytkownik będzie zadowolony

Dzieki djsetdjset pisze:Ja tam polecałem kilku osobom którzy się mnie pytali, by umówili się z tobą i pojechali obejrzeć, bo auto fajnie wyposażone i wizualnie zadbane, ale widać udzielałem informacji bajkopisarzom lub marzycielom![]()
Co do zadowolenia to sie okaże