M3 E46 ....czas rozstania :-(

Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:

1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.

Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne

2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.

3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.

4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
wortmann

M3 E46 ....czas rozstania :-(

Post autor: wortmann » wt maja 06, 2008 02:15

BMW M3 2002r SMG

Wyposażenie:
-klimatyzacja automatyczna
-komputer pokładowy
-4 x airbag
-sterowanie w kierownicy (tempomat, audio, telefon, zmiana biegów)
-tempomat
-centralny zamek
-elektryczne szyby przód
-elektrycznie uchylane szyby tył
-szyberdach
-tapicerka skórzana + środki foteli materiał
-elektrycznie regulowane fotele ( kierowcy z 3 pamięciami ustawień)
-nagłośnienie Harman/Kardon
-duża nawigacja 16:9 + zmieniarka na 6CD + mapa Polski
-czujnik ciśnienia powietrza
-ABS
-DSC – system stabilizacji+ kontrola trakcji
-xenony
-spryskiwacze świateł
-halogeny
-tylne lampy LED (nowe, od modelu po 2003r – posiadam stare, które wymieniłem)
-instalacja do tel Motorolla
-tel. Motorolla bez blokady operatora
-podłokietnik
-alarm
-immobilizer
-fotochromatyczne lusterko
-el. reg. Lusterka
-czarna podsufitka
-felgi oryginalne 18” + nowe opony Michelin Pilot
-skrzynia biegów sekwencyjna SMG II
-6 biegów do przodu
-można jeździć jak zwykłym automatem
-możliwość zmiany biegów w kierownicy łopatkami oraz/lub lewarkiem
-6 ustawień w trybie pracy ręcznej i 5 w trybie automatycznym
-bardzo krótki czas zmiany biegu- zaledwie 0,2s
-funkcja szybkiego startu
-procedura startu
-shift light – sekwencja lampek na obrotomierzu informująca o konieczności zmiany biegu

Samochód sprowadziłem pod koniec 2007r z Francji.
Miał lekko przerysowany fragment tylnego lewego błotnika ( tylko poszycie zew.).
Błotnik został wymieniony na fabrycznie nowy ( kupiony w ASO- jest faktura).
Żadne elementy zawieszenia czy konstrukcyjne nie były nawet dotknięte, wszystkie poduszki powietrzne i szyby są oryginalne od nowości. Posiadam dużo szczegółowych fotek jak sprowadziłem samochód oraz w trakcie naprawy, tak, aby przyszły nabywca wiedział, że kupuje auto bez przejść.

Autko doprowadzone jest do stanu perfekcyjnego, o czym świadczą faktury za części z ASO Bawaria Motors na kilkanaście tysięcy pln. Serwisowany jest tylko w BMW Osowiecki. Wymienione oleje, płyny, klocki+ tarcze hamulcowe, łożyska, amortyzatory, opony…..itp
Lakier jest w pięknym stanie i jest to moim zdaniem najładniejszy kolor, ponieważ widać wyraźnie agresywną sylwetkę, która jest zarezerwowana wyłącznie dla M3 ( przetłoczenie na masce, agresywne zderzaki, poszerzone wszystkie błotniki).
To Bmw jeździ jak inne zdrowe M3 E46, a silnik nie pobiera oleju.

Osiągi katalogowe:
0-100km/h= 5.1s
0-200km/h= 17.8s
moc- 343KM
moment obr -360nm
v-max – 250km/h ( ograniczony elektronicznie)

spalanie – sprawdzone
miasto: 13-15L
trasa : 10-11L

Bmw jest naprawdę w świetnym stanie, jestem poważną osobą, podczas poszukiwań oglądałem kilka innych M3 i przejechałem parę tysięcy kilometrów, więc wiem jak zaniedbane i zmordowane potrafią być inne tego typu autka.

Nie jestem handlarzem, samochód nie umytego silnika, nie mam nic do ukrycia- zgadzam się na wizytę w ASO, mogę sprzedać na raty przez dowolny komis.
Nr nadwozia: WBSBL91080JP83607

Sprzedaję ponieważ praca zmusza mnie (znowu) do zakupu kombi.
Chętnie zamienię się z dopłatą z mojej strony na BMW 535d kombi (E61) z 2004-2005 r.

Sprzedaję na oryginalnych felgach 18”
Proszę o kontakt wyłącznie osoby poważnie zainteresowane
0-509 191 499
cena 73000pln jest ceną wywoławczą, patrząc stan, rocznik i wyposażenie uważam że to bardzo atrakcyjna oferta.
Proszę nie nastawiać się na olbrzymie negocjacje, ponieważ mój koszt tego M3 to prawie 90000pln, więc staram się jak najmniej stracić 

fotki są na allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=359985603

z braku czasu nie odpisuję na maile i sms-y

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maros
Auto: M5F10, M3E92, M3E46
Kontakt:

Re: M3 E46 ....czas rozstania :-(

Post autor: Maros » wt maja 06, 2008 16:35

długo się nią nie nacieszyłeś... ale średnią aut w roku trzeba podtrzymywac ;)

dobra cena

ODPOWIEDZ