BMW M4 2017 /556KM/Apex 20"/Eibach/GiroDisc/MPerformance/Schnitzer
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: BMW M4 2017
Jeżeli m2 comp będzie miała to co piszesz będzie rewelacja.
Co do szumu z szyb w seriach 6 też nie ma ramek a nawet przy 250 masz ciszę jak w drzwiach z ramkami dlatego dziwi mnie tak słabo rozwiązana sprawa w serii 4.
Sorry za off topic.
Co do szumu z szyb w seriach 6 też nie ma ramek a nawet przy 250 masz ciszę jak w drzwiach z ramkami dlatego dziwi mnie tak słabo rozwiązana sprawa w serii 4.
Sorry za off topic.
Jeśli zejdą z wagą to będzie to mega propozycja. Choć o dobrych kilkadziesiąt tyś. PLN będzie droższa od obecnej M2.reithan pisze:Spokojnie, wielkimi krokami nadchodzi M2 Competition z silnikiem, fotelami i kilkoma innymi elementami z M4.
- LINKIN
- Auto: M6 F13 LCI
- Kontakt:
Podczas jazd testowych instruktor mówił mi że M2 jest łatwiejsze i bardziej przewidywalne w poślizgu niż M4. Stwierdził, że przede wszystkim to zaleta mniejszej mocy.
Odnośnie M2
January 2018: M2 CS ordering process starts
March 2018: M2 CS goes into production | S55 engine | 410 hp | no limited edition
March 2019: M2 GTS goes into production | S55 engine | 450 hp | limited edition/production (the '999' figure has been heard, but could change)
Odnośnie M2
January 2018: M2 CS ordering process starts
March 2018: M2 CS goes into production | S55 engine | 410 hp | no limited edition
March 2019: M2 GTS goes into production | S55 engine | 450 hp | limited edition/production (the '999' figure has been heard, but could change)
- --==maly==----
Czyli deska jest obszyta sztuczną skórą jak w każdej F01 fajnie lepiej niż plastik.
W Stanach różnica wyniesie około 10 000 - 12 000 dolarów. Fotele z M4 będą w opcji, nie w standardzie.Juras pisze:Jeśli zejdą z wagą to będzie to mega propozycja. Choć o dobrych kilkadziesiąt tyś. PLN będzie droższa od obecnej M2.reithan pisze:Spokojnie, wielkimi krokami nadchodzi M2 Competition z silnikiem, fotelami i kilkoma innymi elementami z M4.
Jestes pewny? W dotyku jest jak typowy miękki plastik deski. Ale sam juz nie wiem.--==maly==---- pisze:Czyli deska jest obszyta sztuczną skórą jak w każdej F01 fajnie lepiej niż plastik.
Tutaj u Ciebie jest plastik 100% jak jest skórą obszyta inaczej wygląda.
- --==maly==----
Nie rozumiecie to jest plastikowa skóra sztuczna ale wrażenie robi dużo lepsze niż zwykła deska a do tego sposób szycia masz identyczny jak przy rozszerzonej skórze. Oczywiście że przy rozszerzonej skórze jest lepiej bo wtedy na desce masz prawdziwą skórę gładką chyba nappę ale tutaj i tak fajnie,że zrobili takiego fejka. Widocznie wzieli do siebie narzekania klientów na jakość.
Na boczkach też masz jakieś szwy?
Tu deska f01 wydaje mi się że to taki sam materiał oczywiście to podstawowa deska bo można było zamawiać prawdziwą skórę.

Na boczkach też masz jakieś szwy?
Tu deska f01 wydaje mi się że to taki sam materiał oczywiście to podstawowa deska bo można było zamawiać prawdziwą skórę.

Gratulacje. Tylko teraz musisz sobie swoj watek zalozyc
I chodz polatac zanim snieg na dobre spadnie.

Do białego to obowiązek carbony od razu przód i tył będzie kozak.
Dzieki, dzisiaj jadę do Poznania także trochę go dotre. Przyszly tydzień to jeszcze realny termin, żeby pośmiagac w dodatnich temperaturach.
Z tym watkiem to sorry za zdjęcia, już nie kradne Twojego
.
Co do karbonu to mimo wszystko chciałbym się teraz nacieszyć tym co mam, a jak mi przejdzie euforia to coś podzialam.
Juras nie wydaje Ci się, że samochód staje się mocniejszy z kazdym przejechanym kilometrem na dotarciu?
Z tym watkiem to sorry za zdjęcia, już nie kradne Twojego

Co do karbonu to mimo wszystko chciałbym się teraz nacieszyć tym co mam, a jak mi przejdzie euforia to coś podzialam.
Juras nie wydaje Ci się, że samochód staje się mocniejszy z kazdym przejechanym kilometrem na dotarciu?
Nie. Na dotarciu jak pisalem - lajtowo, a pozniej bylo skokowo wow jak pierwszy raz ja przetargalem juz po.
oszczedzaj ja teraz, a nie pozalujesz. Pamietaj, zeby na autostradzie nie jezdzic ze stalymi obrotami - caly czas lekko zwalniaj i przyspieszaj, delikatnie redukuj i w gore. Do 5,5k obrotow max, ale mozliwie szeroko po obrotach caly czas. I wylaczaj zawsze ten durny system start-stop. Osatnia rzecza, ktorej potrzebuje ten silnik na dotarciu to ciagle gaszenie i zapalanie co 100m na kazdych swiatlach
PS Wiem, ze sa rozne szkoly. Jedna mowi o pelnym ogniu juz od dilera. Kazdy robi jak uwaza. 2kkm czy nawet 5kkm szybko zlecialo i nie zaluje, z brakiem konsumpcji oleju wyszlo idealnie. Pozostalo ja tylko shamowac, choc nie przewiduje zadnych dziur w mocy.

PS Wiem, ze sa rozne szkoly. Jedna mowi o pelnym ogniu juz od dilera. Kazdy robi jak uwaza. 2kkm czy nawet 5kkm szybko zlecialo i nie zaluje, z brakiem konsumpcji oleju wyszlo idealnie. Pozostalo ja tylko shamowac, choc nie przewiduje zadnych dziur w mocy.